ikiprensannesi2 Kızlar 6 aydır erkek olarak biliyordum ayrıntılı ultrason a girdim dün ve bana döndü kızınız da maşallah çok hareketli dedi bende ama benim oğlum olacak dedim bugün tekrar gittim erkek dedi kafam çok karışık benim gibi olan var mı acaba
Nazmila1978 ikiprensannesi2 aynı doktor a mı gittiniz? Belki kızdır kordon öne geçince erkeğe benzetiliyordur🤷🏻♀️
Civcivim000 ikiprensannesi2 ayy hayırlısıyla ben de detaylıya gitseydim bi bu cinsiyet karışıklığı değişikliği postları beni benden alıyor bebeğimi sahiplenemedim değişirse diye😅hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
ikiprensannesi2 Nazmila1978 evet aynı doktor birgün de nasıl cinsiyet değişiyor anlamadım hazırlık yapmaya başlıyordm tam bende kafam karıştı
ikiprensannesi2 Civcivim000 çok berbat bir duygu Allah’ım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ama alışınca birine çok tuhaf oluyorsn değişiklik olunca
Civcivim000 ikiprensannesi2 evet tahmin edebiliyorum Allah biliyor ya gönlümden kız geçiyordu ama erkek dediler erkeğe tamamen adapte olup sonra kız derlerse ona da afallarım biliyorum o yüzden sürekli net değilmiş gibi düşünüyorum ama bu sefer de sahiplenemedim bebeciği yazık 😄
ikiprensannesi2 Civcivim000 bende dünden beri sahiplenemedim tekrar değişir korkusu var hayırlısı olsun inşallah