Aylin52 Kızlar 3 aylık hamileyim kan pıhtılaşmam var doktor aspirin 100 mg yazdı günde 1 adet içiyorum bebe aspirinini günde 2 kez içen var mı aranızda bi sakıncası olur mu sanki 1 tane işe yaramaz diye hissediyorum
blueberyy00 Aylin52 doktorun yazdığı bebe aspirini olduğunu sanmıyorum ismi tam olarak ne ilacın bende asprin kullanıyorum ecoprin 100 mg adi ve doktor yeterli görduyse yeterli gelir
Melos12 Aylin52 oğlumdada günde 1 seferdi şuanki hamileliğindede günde 1 sefer içiyorum bence doktorun ne dediyse onu yap
blueberyy00 Aylin52 O zaman pıhtılaşma oranınız düşüktür heralde ilk defa bebe aspirini kullanan duydum ben
Melos12 Aylin52 evet canım şuanda kullanıyorum 32. Haftaya kadar kullanmıştım oğlumda ama bunda kaçıncı haftaya kadar kullandırır doktorum bilmiyorum
Aylin52 Syda01 maşallah bende 13 haftadayım bakalım hayırlısı ne zaman bırakırız bilmiyorum bakalım doktor ne diyecek
Mehmetinannesii Bende ilk gebeligimde kullandim coraspirin gunde 1 kez 35 haftaya kadar kullandim dogumdan once biraktiriyorlar doktorlar zaten
blueberyy00 Aylin52 bilmiyorum canım doktor dediyse vardır bir bildiği ama için rahat olsun bence sadece ilk kez bebe aspirini duyduğum için şaşırdım ben
minikkkkkk Aylin52 merhaba canim bnde cor asprin kullanıyorum ve doktorum virgun unuttun diyelim ertesi gun sakin 2tane icme dedi yani 1tane asprin yeterli oluyor gün icinde