designermom Burcu-10 yok canım erken gebelik testi attım onu gördün mü bilmiyorum silik vardı ama kanda cikmadi
meltemcanli designermom hiç sıkma kendini ben kaç kere test yapmıştım Allaha sığın emin ol en doğru zamanda olacaktır. Yine yaz olur mu🌸❤️
designermom Bfduam canım etken gebelik testinde silik çizgi vardı sonradan attığım testi gördün mü bilmiyorum ama kanda cikmadi
Bfduam designermom testte evet görünüyor, kanda kaç çıktı değer? Hiç üzme kendini, inş vaktini bekliyordur güzel haberlerini alacağız Allah’ın izniyle 🤲
Mavi87 designermom canım bende böyle defalarca çıkardı. Bu negatif oluyor ne yazıkki. Hayırlısı neyse o olsun 🙁
designermom Mavi87 hangisi canım ilk attığım mi asagoda ikinci attığım da var erken gebelik sonradan yaptığım test
designermom Papatya-Kokusu erken gebelik yaptım canım silik ikinci cizgi var resim de attim ama kanda cikmadi
designermom Zeyneptuba yaptım canım asagida paylaştım rrken gebelik ikinci silik çizgi verdi akanlarda negatif çıktı
sdmr20 designermom canım testti attığın saatler gördüm aktifitm. aslında çabuk da o çizgi belirmişti. 10 dk da falan attın yani resmî çizgi çıktı diye. Yumurtlamanın kacıncı günü bekle yine kan ver mutlaka 🤲🏻
designermom Mavi87 evet o beni çok umutlandırmıştı oysaki covid gevirdim 1 ay önce ondan mi acaba diye düşündüm
Eda0007 designermom canım test peçeyiteye sarılıp cebe ve ya kapalı yere koyulunca buharlaşma oluyormuş geçersiz oluyormuş ilk 5-10 dk çıktıysa doğru. Rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda inşallah 🙏🏻🙏🏻