Hazal_violet Kızlarrr…. Bebeğim 37 +2 günlük. Sabırsızlanıyorum. Her gün hurma yemeye dikkat ediyorum. Siz ne yapıyorsunuz ? Çantanız hazır mı
Iby Hazal_violet bizde 36+3 deyiz bende 40 olmadan dogar umarim diye bekliyorum onun çantası hazır ama kendime hala hazırlamadım
cidolila Hazal_violet yarın çatı muayenem var çok heyecanlıyım geçen hafta kanaaldaydı bebegim yarını heyecanla ve korkuyla bekliyorum 🥰 37+5 haftalıgım
Senaaay Hazal_violet bence karnında kı gunlerin tadı k cıkar😂 ben 30 sene uyudum yeterki bebisim gelsin hıc uyumasamda olur dıyodm sana yemın ederrm 10 aydır aralıksız 2 saat uykuya hasretım😂 şaka bır yana saglıkla al bebısını kucagına bambaska bır duygu❤️
SBK Hazal_violet biz de ayni bekliyoruz heyecan korku hepsi var 😁 çanta da tamam sadece hastanede sicak suya girersem diye kaymayan terlik ariyorum
balbocegim27 Hazal_violet 34+1 im bizimde çantamız hazır cuma kontrolümüz var 35 te temizliğe başlıycam 37 den sonra gelebilirsin oğlum iki totosu büyük bu bünyeye fazla geliyor taşıyamıyorum diyorum
cidolila Iby Ewet doktorum başlatıyor dedi hazırlıklı ol yarın yapılıcak öglene yada akşamına nişan yada sıyun gelirse cuma yatışını yaparım dedi