Nurklc38 Busra2013 Benim de 30 olmaya az kaldı salı günü 30 olcaz iple çekiyorum artık 36. Haftaya girmeyi 36 dan sonra hemen gelsin istiyorum hahaha
Nurklc38 Busra2013 40 a kadar beklemesin beee doktor dedi yaa 40 a kadar beklerse aralık 7 de doğuma alırım dedi beklemezse kasım sonu gibi olur dedi😂
Busra2013 Nurklc38 normal en uyısı ama ben korkuyorum sezeryan ıstıyorum kansızlıktan kalp carpıntı yapıo bıdr korkudan nabzım yuksek cıkıo bıraz korkuom ıkınmaktan😂
Nurklc38 Busra2013 Bende sezaryen istiyordum ama sonradan zor toparlanırsın dediler korkuttular aklım karıştı şimdi de epidural ile ağrısız bi doğum istiyorum bakalım
ftmnr_drgt Buseylul bizde her gidisimizde video çekiyoruz, renkli renksiz fotoğraflarını alıyoruz 12+2de tanımızda ailemizde vardı hep beraber gördük şimdi 17+2yiz kızımla 🤗
ss-aa https://resim.host/ib/7MMiVH bende en son 26 hafta da gördüm kızımı şuan da 36 haftalık olduk 2.5 aydır kendisini göstermiyor .
Orva Nurayselvii 23+6 da girdim detaylıya ve sonuç 👼🏻🥰 Aşırı hareketliydi doktor bu pozu bile zor yakaladı. 🤦🏻♀️😂