Kubraozd Nurayselvii detaylı ultrasonda net çıkması lazım aslında 4boyutlu ultrason ama sizin doktorunuz net bir foto yakalayamamış sanırım
Nutellaaaa Nurayselvii devlet hastanesi veriyor mu kızlar bende 1nde ankara sehir hastanesinde detaylıca gircem de çok merak ediyorum ❤❤❤
Mk34 [silindi] inanın hiç bilmiyorum.Benim doktorumun daha önce birlikte çalıştığı doktordu Ali bey.O vesileyle gitmiştik.Bende gireli çok oldu😅
1425 Nurayselvii tatlı bıdık 🧿😘 sağlıcakla gelsin Bebişlerimiz İNŞALLAH amin 🤲🏻 Ben gelecek ay gideceğim İNŞALLAH bir sorun sıkıntı yoktur da rahat bir şekilde geçer ultrason 🤲🏻 dua ederseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim 🙏🏻🤗😊
Civcivim000 Medha yaa haha maşallah ona baya baya kameralara oynamış nicesi var bebik totosunu dönüyor yüzünü göremiyorlar şanslısınız Maşallah 😄 bahtı güzel olsun, güzel kızınız sağlıkla doğsun inşallah 🤲
tugbaasahin Medha yaa ahahaha bu pozun aynısını benim oğluşum da verdi kulağını kaşıyor çok gülmüştük 😂 https://resim.host/ib/CmQPjB
Medha Civcivim000 sağol canım bizim detaylı ultrasonumuz çok güzel geçmişti cidden 🥰 şimdi de son haftalarda doğmasını bekliyoruz heyecanla🥰
Civcivim000 Medha yaa ne mutlu size, Sağlıkla kavuşun inşallah Allah yardımcınız olsun. inşallah kolaycana geliverir minnoş 😊