Bfduam Merhabalar hanımlar, yumurtlama geç olunca adet de gecikiyor mu? Çatlama bügündü, normalde 10 günüm var bata, 14 gün sonra mı hep adet olunuyor?
Btlfth Bfduam canım ben geç yumurtlama ile yani geç döllenme ile hamile kaldım normalde 7 haftalık olmam lazım ama 4 haftalık bile olmadık daha 35 gün de bir adet olurdum ben 40 günü geçince test yaptım silik çizgi çıktı öyle öğrendim
BMelek Bfduam evet gec yumurtlarsan adet bir iki gun atar erken yumurtlarsan bir iki gun one ceker demisti doktorum bana
Larraa Herkese aynı oluyor mu bilmiyorum ama benim yumurtlamam gecikince bat’ta gecikiyor. Ortalama yumurtlamadan 13-14 gün sonra regl oluyorum.
Larraa Bfduam ben de 27-30 gün de olurdum ama son 3 aydır bu 32-35′e çıktı. Geç yumurtluyorum son zamanlarda neden bilmiyorum.
Bfduam Btlfth canım seninde gecikmiş yumurtlamam demek ki, ben 26, 28 günde bir olurum. Normalde ayın 2 sinde adet olacaktım, 6 sında olucam bu durumda.
Bfduam BMelek Bu ay geç oldu yumurtlamam adetime 10 gün varken. 1,2 gün iyiymuş, 14.gün olursa benim 4 gün atiyor, normalde 2 sinde olmalyım, 4 gun otarsa 6 sı oluyor.
1merven Bfduam Döngümün 44. Gününde Yumurtlama Gördüm 14 Gün Sonra 58. Gün Adet Oldum. Bende Genel de Yumurtlamadan Sonra 12 veya 14. Gün Mutlaka Oluyorum
Yaprak- Bfduam yok canım eğer adetin düzenliyse zamanında oluyorsun bende 28 günde adet olurum 9.günde 15.günde 18.günde yumurtlama gördüğüm oldu yine 28.günde adet oldum
Bfduam Yaprak- buna sevindim ya:) Uzamasını istemiyor insan önümüze bakmak için:) Bende senin gibi 28 günde, bazen 26 günde düzenli oluyorum. Ins senin gibi vaktinde olurum.
Yaprak- Bfduam Inşallah çok yakında güzel haberler alırsın canım burdaki herkese beş vakit dua ediyorum