Sekerinannesi Mustela yenidoğan merhaba bebek seti almamız şart mı dedikleri kadar gerekli mi ve yahutta alternatif olarak sizler ne aldınız kızlar hangi markaları önerirsiniz şampuan pişik kremi bebe bakım yağı markası olarak ?
Merveclsz Sekerinannesi arkadaşlarım hamile olduğumu öğrenince sepet hediyesi yapmışlar içerisine dalin uni baby nıvea ürünleri var evde duruyor henüz doğurmadım, bende diyorum sadece şampuan alayım mustela ilk doğduğunda kullanmak için sırf içeriği temiz çok tercih ediliyor diye. Ama tabiki şart değil kendi tercihimiz .
[silindi] Sekerinannesi ya fiyat pahalı ama şampuan hala yarıya gelmedi mesela 6 ay bitti. İçerik olarak çok temiz olduğu için değer bence.
Berrycherry Tabi ki şart değil ama içerik ve sonuç olarak en başarılısı o. Ben de mustela alıcam ama temiz içerikli başka markalar da var, içeriğini araştırıp öyle alın☺️👍🏼
Sekerinannesi Değerli hamileler okuyosanız ve bi bilginiz varsa cvp verin lütfen illa kaynana postu mu açalım 😁
Berrycherry Sekerinannesi bu sizin üründen ne beklediğinize göre değişir. Bebek ürünü alırken en önemli şey içeriktir, buna dikkat ederek aldığınız sürece sorun olmayacaktır
GizMeh Ben de almadım ya kararsızım sadece şampuanını alırım diye dişünüyorum losyon olarakta başka markanınkini alırım bi alışverişe çıkayım da öyle karar vericem
1fatosss Mustela Ben de aldım ama asla şart değil sadece ilk die içeriği temiz şampuan vs çok var cidden gerek yok bidaha almayı dusunmuorm unibayb ecowell mıydı ecobayb miydi adı aklıma tam gelmior ama icerik olarak temiz fiyatida gayet uygun