havvatolga Merhaba kizlar bende önceden alt bacağımda vardı ama vok belirgin değildi dün ayaküstü cok durdum is yaptim belirginlesti bi alt bacaktada olunca gözüken yer canimi sıktı. Siz neler yaptınız
Deryatemiz havvatolga canim benim bacagimda degil ama ust genital bolgenin kenar kisminda oldu varis doktor uzun sure ayakta durmaktan dedi buz uygula yada muftak havlusunu katlayip oraya koyunca baski yapar daha fazla sismesini engeller dedi deneyebilirsin bence bana iyi geldi
T_ak Deryatemiz nasıl yani mutfak havlusunu bacak arasına mi koyacaz anlamadim size hangisi iyi geldi
havvatolga ikincifindik ay ne bilim doktora daniscam artik cirkin gozukcek😣 ayaklarimi havaya diktim bugun de gecti biraz
T_ak 16 haftalik hamileyim bugün ilk defa benimde genital de var hem de dudak kisminda 😑 çok üzüldüm nasıl olacak ne olcak bilmiyorum hamileyken tedavisi de yok heralde 😑
Deryatemiz T_ak mutfak havlusu yada herhangi birsey katlayip varisin uzerine koycaksiniz baski yaptigi icin sismiyo bana oyle dedi doktor