Ankara_06_ meryemmmmmmmmmm Bebeğin beynine ve kalbine zararı olacağını söylemişti doktor bana. İlaç yazmadımı doktorun?
aksoy005 meryemmmmmmmmmm bi doktora gittin mi canım ilaç ile değerleri düşürmeye çalışıyorlar yüksek olması bebeğin beyin gelişimini zekasını etkiliyormuş ama korkma benim de ilk hafta yüksekti doktora gittim levotiron verdiler en düşük değere düştü şuan
FDK2835 meryemmmmmmmmmm ablam triod kanserinden ameliyat oldu ve ömür boyu ilaç kullanacak. 2 yaşına girmek üzere olan erkek yeğenim var zehir gibi maşallah. Uzun cümleler kurup derdini anlatabiliyor. Endokrin ile doktoru hep kontrol altına aldılar. Bebeğin kalp atışı hep yüksek çıkıyordu. Kullandığı ilacı dengeleyene kadar kaç kere doktora gitti geldi. Evet zararıda var ama korkmayın. Yeğenim çok akıllı maşallah bu size moral olsun.
meryemmmmmmmmmm İlk zamanlar bir kutu ilaç kullandım sonra bakmadılar bir daha şimdi 28 haftadayım çok yüksek değilde sınırın bir tık üstü çıktı tekrar dahiliye doktoruyla görüşüp ilaç başladım şekerimde çıktı
Kksll meryemmmmmmmmmm bende de 7. Haftada çıktı şuanda 26. Haftadayiz ve o günden beri ilaç kullanıyorum her ay düzenli kan veriyorum bı sorin yok çok şükür sizde aksatmayin bişey olmaz Allah’ın izniyle