Sevgiarf Kızlar sizde ki belirtiler nasıldı. Ben mesela kızıma hamile kaldığımda adet olacakmışım gibi şişkinlik ve kasık ağrısı vardı ama adet olacağımda hep açlık hissim olur doymam bi türlü 😂 o hamileyken olmadı ve sivilce olmadı sizdeki farklar nelerdi
Nzli-brfn00 Sevgiarf kocam gözüme batmaya başladığı an anlıyorum hamile olduğumu 😂😂 ilk hamileliğimdede öyle olmuştu
Ankara_06_ Sevgiarf Benim adetim 4-5 gün gecikmişti bi önceki ayın adetide gecikince dedim yine normaldir heralde olur çünkü karnım adet olacak gibi ağrıyodu taş gibiydi sivilcelerim çıkmıştı. Aklımda hiç yokken test yapıyım dedim biliyorum hamile değilim ama kafamda soru işareti kalmasın diye test yaptım hemen 1-2 dk içinde çizgi çıkmıştı inanmayıp tekrar yaptım oda aynı şekilde oldu.
Sevgiarf Cansel-Dik12 adet sivilcesi gibimiydi peki bende olmamıştı sadece şiştim kendimi 100 kilo hissediyordum
Deletedmom_85 Regl olacak gibi kasık ağrısı oluyor mu hanımlar? Gebelik belirtisinds kasık ağrısı olmaz falan diyorlar bilemedim
Minik_mucizem2 Sevgiarf anladım. Bir sorun olacakti benim her ay akintim olur yani adetim bittiği gibi ve yumurtlamaya yakın daha çok olur sulu kremsi veya elde uzayan . Geçen ay klomen kullandım baya oldu ama değerlendiremedik malesef . Bu ay normal devam edelim dedik ama akintim hic yok . Mesela adetim bittiği zaman akintim olurdu ya hic olmadı sadece bi iki defa ele alınca uzayan akintim oldu . Bide karnım kasiklarim belim çok ağrıyor. Akinti olmadığı halde hamile kalirmiyim
Sevgiarf Deletedmom_85 bilmiyorum ki canım her kadın farklıdır belki herkes de olmuyordur bazı kadınlar yumurtlama gününü hisseder anlar bazıları hiç anlamaz ben mesela hiiiç anlamam
Helimexatun Iyi akwamlar kizlar ben Azerbaycandan katilliyorum..Hanimlar benim regl olmama 15 gun kalandan beri regl agrilarim bawladi bu sizce neden boyle?Bu arada 4 aylik evliyim
Minik_mucizem2 Helimexatun benimde 14 gün kaldı bende de adet olacakmışım gibi agri var . Belim karnım kasiklarim ağrımaya başladı bikac gundur
Sevgiarf Ankara_06_ ben hiç gecikmeden test yaptım bide hamilelik planlamıyorduk ama bi şüphe düştü içime 😂
dlrglnc Sevgiarf İnanılmaz göğüs ağrısı ve 15 -20 dakikada bir lavaboya gitmekten bi hal oluyordum 😌 3-4 kerede baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğüyle öğrenmiş bulundum 😊