Duygushn1 Hanımlar benim ilk hamileliğim o yüzden tecrübesizim. Şimdi hastanede giymek için bir sabahlıklı penye gecelik ve pentinin gömlek pijamaları var ya ondan almayı düşünüyorum. Fotoğraf çekimi de olacak onun için de beyaz saten bir gecelik mi almam lazım mesela sadece sabahlık alsam altına normal pijama giysem olmaz mı 😬 fotoğraf çekimi yaptıranlar ya da yaptıracak olanlardan fikir bekliyorum. Bir de şu lohusa tacı ve terlikleri soracaktım. Taç olarak incili beyaz sade bir taç alacağım ama hastanede o terlikler kullanılıyor mu? Doğumdan sonra onu mu giydiniz yoksa normal terlik mi giydiniz. Ay bu da dert mi diyebilirsiniz ama insan evde olunca her şeyi düşünüyor 😂😂😂
bahtnurr1 Duygushn1 sen nasıl istersen öyle giyinip çekinirsin , istersen 2 takımın birisini saten birisini normal al , zaten sabahlık da yeterli olur bence altındaki görünmez. Terlik olarak ben hemşire terliklerinden tercih ettim cros rahatlık da önemli diye
greybrde Duygushn1 lohusa pijaması ile çekim yapılıyor genelde zaten 1 lohusa birde düğmeli alıcakmışsınız lohusa olarak alacağınız pijamayı sabahlıklı güpürlü vs tercih edin tacida bende normal tek sıra taşlı bir taç alın o süslü terlikte hastanede sadece resimde ideal olur çünkü wc vs girerken onunla girmezsiniz