Erkanur Daha ilk ayımdayım ondan mıdır bilmiyorum ama arada bi özelliklede geceleri karnıma fena agrılar giriyor sanki midemi bozmşm gbi ama sadce kuru kuruya boş ağrı bi kaç dakika sürüyor geçiyor. Yaşayan var mı benim gibi 🤔
Gulsummldr Erkanur cektiğiniz ağrı bi kaç dakika sürüyosa büyük ihtimal gaz sancısıdır. İlk zamanlarda olur. Gaza karşı yiyecekler yeyip yürüyüş yapmak iyi geliyo. Endişe edecek bi durum olduğunu düşünmüyorum
FtmBkn Erkanur ilk aylarda karın ağrısı Erkanur ilk aylarda oluyo bulanık bir ağrı olur genelde geçici bir durum bende halen arada bir oluyo adet sancısı gibide oluyo hatta üşütmemeye dikkat edin ayaklarınıza özellikle
sydv Erkanur biz de 26 haftalığız yeni olmaya başladı idrar yolları enfeksiyonu mu var diye evham ediyorum sürekli doktoruma sorcam bi daha olursa 🙄 bu haftaya kadar hiç olmamıştı
momtobe8 Bn 13. Haftadayım. 8. Haftamdan beri o şekilde ağrılarım oluyor. Sıklığı azaldı ama her sabah 6-7 gibi karın ağrısı ile uyanıyorum:(
Erkanur momtobe8 ben geceleri wc yüzündn hiç uyuyamyrm daha ilk haftalar bi de yandım sonunu düşünemiyorum 😂🙈🙈🙈
Mnlya Bi kete olmustu sonra gectı keske karın agrısı olsa sadece mıde bulantısı kusma hersey varrr allahım hayırlısıyla geçse şu günler :(
Gulsummldr Erkanur farklı farklı yerlerde olur böyle yumru gbi bi ağrı. İlk zamanlar insana herşey farklı geliyo ve herşeyi sorun zannedebiliyoruz. Ama zaman geçince hangi ağrı ne ağrısıdır bunu ayırt etmek kolaylaşıyo. Umarım en güzel şekilde atlatırsınız ü
gulsumklc2 Kızlar hamılelık byunca cok normalll rahım buyuyo sonra bebek buyuyo o baskı yapıyor 9 ay byunca insanın bsına gelmeyen kalmıyor inan
Patito__ Erkanur bende de cok oluyordu cnm 6. Haftada gecti dr a da sormustum kese yer ediyor bebek olusumu oluyor ondan demisti normalmis ve gecti cok sukur simdide belim basladi 😂😂
Yarenelibol 13+5 ölüyorum. Sol kasığım iflas etti acaba apantismi die az önce acilden geldim öyle bir ağrı ne adette gördüm ne bi hastalıkta içimi tırmalıo aylardır çekiorum geceleri uyuyamıyorum gündüz uyuyorum uyku düzenim Alak bulak oldu bi sağ bi sol bi karnım, heryerim ya aynı günde defalarca arılar batmalar yanmalar gaz varmışcasına arıo nasıl sinir oluyorum😬😥😭
Patito__ Erkanur hem senin birkac dkk da geciyormus bnm gunlerce surdu hicbirsey olmaz merk etme amin insallah 🤗