Evinasel 30 haftalık hamileyim ama göğüslerim fazla büyümedi acaba sütüm olmayacak mı sizde mi öğle kızlar 🙄
Gulsummldr Evinasel küçük göğüslerde daha çok süy olduğu söylenirdi. Bende yakın arkadaşımdan bunu doğruladm. Belki 70numara kullanıyodu. Ama 2 yıl boyunca emzirdi.
TBA34 Evinasel bugün aynı soruyu kendi kendime bende sordum😁 normalinden çok bi fark yok benimkilerinde Bakalım tecrübeler ne diyecek
bhmndls Evinasel canim bn de ayni sekilde cok az buyuduler ortasi hala acik mesela birlesmiyo :) Sut dolunca buyur herhalde
Asrinbaby Evinasel kuzum ben 39 haftama gireceğim göğüslerim neredeyse hiç büyümedi hep küçüktü buyur diye sevinmiştim 😂
tgcaty valla bnm süt doluydu ama gögüslerim eskisi gbiydi hiç büyümedi gören sütün yokmu dyrdu milletin lafınada bakılmaz çok şkür sütüm vardı tekrar hamileyim yine buyumedi inş gelir edkisi gbi sütüm :)
Evinasel Ay vallah kızlar içim rahatladi ya tek korkum ya sütüm olmasa belki tecrübe anneler var dedim bilgilendirmek güzel bişey
NarinYetimolu Evinasel babaannemin göğüsleri küçükmüş ama çok sütü varmış senelerce emzirmiş... çevremde büyük göğüslü olup 2 ay bile emziremeyenler var
Werwe Doğum yapınca sut şnşyor gögus ıcunuzu hafif sıkarsanız görursunuz sut geldiğini ama o sutun akmanası gerek ilk 1 hftalık sut pelisilin igne kdr faydası var bebeğe
Evinasel NekwaSultan ben şuan 85 takıyorum destekli yanj yanlarim etli ama göğüslerim yok küçük takcam yanlarım yara oluyor büyük taksam göğüsler dolmuyor😂
Cismmpoyraz48 Dogurunca dolgun göğüsler ve içi süt dolu olucak hamilelkte oluo ama dogurunca dha sütlü gergin bi göğüs oluyor emdirdikce süt cogalio😊
burcuali38 Evinasel hiç öyle düşünme canım benimde küçüktü göğüslerim ve hiç süt gelmemişti doğumdan önce bende çok korkuyordum sütüm herhalde olmayacak diyordum ama çok şükür kızım doğar doğmaz sütüm geldi 4aylık oldu hala emiyor
Pinkmom 35 haftalığım benimde büyümedi çoğu kişinin sütü gelior benim gelmedi.Ama inanıyorum doğumdan sonra foş foşş gelecek bunlarla alakası yok😍 🐄🐄🐄
seyydac Evinasel benim de gögüslerim küçük ve hamilelikte de fazla büyümedi. Doğum yapalı 26 gün oldu ilk bir hafta azdı sütüm ama şimdi normal bir şekilde geliyor çok şükür.
Evinasel Göğüsüm ucu büyük be patlıcan moru gibi morarmış ama küçük 😁 allahtan ucu var birde onu da dert edecektim