Sedaaaa2 Artık ogluşumuz olacagını ögrendik bi de isim bulursak of miss böyle iç ferahlatan bi isim olsa dıyorum seslendıkce seslenesım gelse 😂😂
07-02-2019 Sedaaaa2 ilk oğlumun adı Ömer Yusuf cok sewıyorum cokta begenıyorum sımdıkı oglumunda adınk Yunus Efe koyucaz ıns belkı sızde begenırsınız 😊
Civcivim000 Sedaaaa2 erkek ismi bulmak çok zor bence🤦♀️ hiç bi isim bulmuyor beni çeken. Çok eski de olmasın yeni de olmasın Türkçe harf olmasın içinde gibi kriterlerim var o yüzden bulamıyorum 😄konuyu takip edeyim ısındığım bir isim çıkar belki. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Civcivim000 Sedaaaa2 biz de aynı valla 😅bi de çoğu ismi çevredekiler çoktan kapmış olduğu için zorlanıyor insan😅
Ecmmmmm Bende 26 haftalık hamileyim içime sinen bir erkek ismi bulamadım. Sanki bütün isimler bitti dünyada. Cok zormuş
Taner91_zemine Benim bir oğlum var ismi Eser şimdi ikinciye oğlum geliyo onada Rüzgar koyucaz inşallah
Merveikratanem Sedaaaa2 ben babaların ismini koyacam öyle dua etmiştim rabbim kabul etti iki erkek evlat nasip ederse iki babanın ismini koyacam diye ikiside erkek babalar uygun görürse yanlarına Alp ve asaf isimlerini düşünüyorum
Mrv1007 Sedaaaa2 eğer oğlum olsaydı Umut Deniz koyacaktım adını, böyle içimi açan, beni ferahlatan bir isim( iki isim sevmem normalde ama bu iki ismi çok yakıştırıyorum)