Sedaaaa2 Arkadaslar bana 12 haftamda doktorum decavit verdi dun kontrole gittim başka doktora gectik o da regenis kullancaksn artık decavit bitir ona geç dedi kullanan var mı şimdi diger doktoruma guvenım daha cok o da tatilde arayamadık artk bu doktora devam edicem ama şüphe kaldı bi de snaırım sgk karsılamıyormus bu ilacı
Civcivim000 Sedaaaa2 decavit içinde omega yok o yüzden değiştiriyorlar genelde balık yağı katkılı multivitamin regenesis benim özeldeki doktorum decavit vermişti devletteki onda omega yok diye imom önerdi aldım ama kullanamadım balıklı olduğu için mideme dokundu sonrasında böyle söyleyince regenesis al dedi çikolata gibi bişeymiş rahat kullanırsın dedi ama almadım henüz imom için 81.5 TL verince tekrar bir şans vermeye karar verdim kıyamayıp midem biraz daha düzelince onu deniycem olmadı regenesis alıcam omega desteği önemliymiş
PrensesFiona Sedaaaa2 ben başından beri regenesis max kullanıyorum gayet memnunum. Omega 3 ve diğet birsürü vitamin ne ararsan var.
Guney16_Enes21 Sedaaaa2 Ben decavit kullanıyorum doktorum balık yiyormusun dedi yemediğimi söyledim o zaman omega 3 kullan ama bana kalırsa balık ye daha faydalı omega 3 pahalı devlet karşılamıyor dedi. Eşim yinede gitti aldı 135e almış ama ben haftada bir balık yemeyede başladım. Her zaman kullanmıyorum hapı zaten balık yiyorum diye. Gerçekten çok pahalı 😏
Sedaaaa2 Civcivim000 aaaa o yüzden demek ki degişime gectık bebek büyüdükce belirli şeylere ihtıyacımız cogalıyo o da onu karıslamak için
Hilal-95 Civcivim000 yaa bana hiç öle bişey demedi oladar gittim hep bana decavit verdiler sölesem değiştirirmi 31 haftalığım
Civcivim000 Sedaaaa2 aynen, malum gıdalardan yeteri kadar vitamin alamıyoruz. Ben maalesef bunu bilmeme rağmen bulantılarım henüz bitmediği için düzenli kullanamıyorum ilaçları vitaminleri vs ama önemli olduğunu düşünüyorum
KadersizMelek PrensesFiona ben 12.haftadan beri femix içiyorum,130₺ fiyatı ama ilaç içeriği çok güzel. Birde doktorum herşeyime hakim,beslenemediğimi,sürekli bulantı kusmam olduğunu bildiği için en iyisini yazayım dedi. Kullanıyorum hala çok memnunum.
Civcivim000 Hilal-95 omega içerikli olanları sigorta karşılamıyor o yüzden direkt decavit veriyorlar sanırım ama bence söylemeleri gerekir imkanı olan alır olmayan decavit devam eder ama bilgilendirmek gerekir diye düşünüyorum. Yani doktorunuza bi danışabilirsiniz muhtemelen istersen kullanabilirsin diyecek dediğim gibi sgk karşılamıyor ama danışın çevremdekiler kullanıyor daha iyiyse ona geçeyim mi diye içiniz rahat etmiş olur
Hilal-95 Civcivim000 yani benm için fark etmez ben kullanırdım sölicem bi bakım önerirse başka alırım zaten ben decavit bile alsam 60 lira felan veriyorum tahlıl felan muayene parası çıkıyor 🤣 teşekkür ederm cevabın için kuzum pazartesi gidicem maffedicem doktoru🤣🙊
Sedaaaa2 Civcivim000 oooo benım 12 sonunda bitmişti kullandıgınız başka ilac var mı bazen tetikliyor o da
Civcivim000 Sedaaaa2 valla ilaç var da düzenli kullanamıyorum hiç 😄demir ilacım la progestan var sabahları aldığım belki onlar tetikliyorsa bilmiyorum. Gerçi eksiye göre son günlerde daha iyiyim benim sıcaktan da bulantım oluyor hamile değilken de öyleydi ondan da olabilir buna da şükür ne diyim😅havalar serinlerse inşallah biraz daha iyi olurum diye umut ediyorum 😄
Civcivim000 Hilal-95 haftanız ileriymiş gerçi bildiğim kadarıyla doğuma kadar bunu kullandırıyorlar ama bi danışırsınız bakalım ne diyecek doktorunuz 😄rica ederim😊