rukiyeclk 14+5haftaligim sag tarafimda anlik seyler hissediyorum siz nezaman hissetiniz hisettigim anceba bebegimmi yanlismi hissediyorum
Busranze97 Evet canm seyrime gibi oluyor 🤭 bende 17 de net hissettim şu an 21+6 olduk artk hareket halinde surekki özellikle geceleri
canoldunbebegim Busranze97 merhaba bende 19-20 haftalığım hala hissettiğimden emin değilim arada kalp atımı gibi bişey hissediyorum ama emin değilim siz nasıl hissettiniz tam olarak ilk gebeliğim bu arada
Busranze97 canoldunbebegim benimde ilk canim ya çok böyle tekme gibi değil de sanki gaz hareketi gibi içeride biseyler dönüyor 😂 ama 2 gün önce baya net gördüm tekme oldu artk karnım çıktı indi yani vaaoov bu ne falan şoka girdim 😂
Merveyildiz_ canoldunbebegim bende aynı sizinle. 😌 O bebeğimiz bende ilk emin olamamıştım ama artık eminim pıt pıt ediyor hareket ediyor.
Kubra_K 16.haftada hissettim pit pit biseydi 🌸göz seyirmesi yada damar atması gibi denilebilir şimdi 31 olduk içerden çıkacak gibi aynı😂 rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💜🥰