Guneyinannesi1 Devlet hastahanesinde rapor veriliyormu? Suan 27+5 günlüğüm büyük ihtimal 29 yada 30 da kendi memletime gideceğim. İzinsiz neden olmuyor bazı anneler hiç hamileliğimi sormadı demişti brlli olmadığından
Shnern Guneyinannesi1 hastaneden rapor aan lazım cnm oda hem alınıyor ultrasyonda bakıp veriyor doktor. Bazen zorluyorlar bile ama bazense tabi soruyorlar. 32 haftaya kadar çoğul gebelikte 36 haftaya kadar tekil gebelikte rapor ile ucabilirain . 27 haftadan sonra rapor gerek
Rabia2934 Guneyinannesi1 bende doktordan kağıt aldım nolur nolmaz diye ama uçakta hiç bakmadılar bile karnımda belli olmuyodu zaten
Dry2534 Guneyinannesi1 bende 2 ay önce rapor aldım xr cihazlarından hecmemeniz lazım o zaman gösteriyorsunuz raporunuzu
Pinar__50 Guneyinannesi1 ben Almanya’dan Türkiye’ye geldım 29. Haftamda kımse ızın felan sormadı 31. Haftamda döndüm sadece uçakta dedıler kaç haftalık 31 dedım sorun yok dedıler
Bebegimi_beklerken563421 Pegasus 36.haftadan sonra istiyor hamilelik raporunu,Anadolu jet de 34 diye biliyorum siizn haftamız da almasanizda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum hangi firmayı tercih edecekseniz sitesinde de ayrıntılı bilgi yazıyordur zaten
momtobe8 Guneyinannesi1 ilk gebeligimde 29 haftalik seyahat ettim. Raporum vardi ama kimse sormadi. Ikincide 33 haftalik seyahat ettim. O zmn raporumu sordular. Eger hamileliginiz belli olmuyorsa sormuyorlar. Raporda sadece şu kadar haftalık hamiledir, seyahat etmesinde sakınca yoktur yazması yeterli oluyor. Ve raporu seyahatten maximum 1 hafta önce almanız gerekiyor.