Barnymoloztas GlsmAksakal benim icimde bebek var senin dna ni tasiyor senin annenin babanin kardesinin dnasi bar icimde.el var kol var icimde bi tane daha kalp var.ben cok uzuluyorum de sakin bi zamanda.kavga ederken degil.damardan gir.duygu somuru gibi bisey yani😛
NigraMinnak Tuanna 34+3 hamile olmadan öncede benle uyumuyordu hamile olduğumu bile bile beni aldattı ve buna rağmen kendi çocuğunu taşıdığımı bildiği halde beni ezecekse kusura bakmasın kimse ezerim o adamı. Evet eşlerine çok saygılı ve sevgi dolu yaklaşan eşler de var onlarında başım üstünde yeri var. Fakat erkek dediğin karısına köstek olacağına destek olmalıdır. Allahım eşinizle saadetinizi bol eylesin. Nazar değmesin. Fakat herkesin evliliği öyle ilerlemiyor ne yazık ki 😊
Nazanypc GlsmAksakal zor bir durum halden anlamaz öküzler. Sanki biz değil onlar hamile. Hiç takma onu söylesin dursun kendi kendine. Sakinleşince al karşına konuş. Belki diyemediği bi sıkıntısı vardır. Genel de öyle oluyo
GlsmAksakal Nebiyeee hep öle değil aslında ama bi andan değişiyor insan korkuyo ya ben tuhaf hissediyorum kendimi
Prensannes GlsmAksakal zaten böyle davranıyorsa onun adına “ EŞ” denilmez.üzüldümsizin adınıza çok acı.,,
NigraMinnak Babyboy24 nedeni de cevapladım bir bayan arkadaşa burada. 😊Şöyle bir gerçek var kimse benim çocuğmdan ve benden değerli değil. O bize değer vermediği için de bunları söylerim evet yüzünede söylüyorum onun hiç alınmıyor çünkü yüzsüz kendisi 😒
GlsmAksakal Ben bebegimin babasına kötü bir ithamda bulunmadım canm isterse. Yazdıklarımı düzgünce oku bi analşyın baya düzgğnmüş 😁😂
Babyboy24 NigraMinnak ben şok🤭 oda babası ama neden değer vermiyor ki? Nereye kadar böyle devam edebilir ki? O bebek sağlıklı büyüye bilir mi annenin babadan nefret ettiği bir evde🤔
NigraMinnak Babyboy24 ben sağ olduğum müddetçe evladıma hiç sıkıntı çektirmem Allah razı olsun ailemden de eşimin babasından da. Babası bile ona ben seni yetiştiremedim diyor yüzüne karşı. O yüzden hiç umursamıyorum kendisini benim düşünmem gereken kişi şuan doğmaya hazır bir şekilde bekliyr 😊
Hildambxl GlsmAksakal canım sen ne dıyon ya ben ılk kızımda 9ay burnumdan getırdı hep hastalandı bana ınat yapar gıbı kendı derdımı unuttun ona baktım erkekler cocuk gıbı hep ılgı alaka ıstıyor veremeyince surat yapıyo hıc sende hamılesın yapma etme demedı herkes kendını düşünüyor sızde kendınızı düşünün valla kocada boş ıkıncıye hamıleyım yıne bundada yapıcaktı baştan ılgılenmedım kızımla ılgılendım normale döndü
Ilkay28 GlsmAksakal ah canim bunlarin cinsi boyle demekki . 28 haftalik hamileyim haliyle ev isleri zor oluyor havalarda cok sicak . Balkonu yikarmisin diye rica ediyorum soylene soylene yikiyor . Agir bisi oldummu kaldirir misin diyorum sanki bitek sen hamilesin yoruluyorum ben butun gun iste aksam bide ev isi mi yapicam diye azarliyo beni 😏 bilmiyolarki can tasimak ne kadar zor Allah yardimcimiz olsun. Bu arada esim masa basi calisiyor 😂
Mosimosi Yamuk tiplerine bakmadan artistleniyorlar işte. İyi davranınca kötü olursunuz, kötü davranın değere binersiniz. İyi ki böyle bir şey yaşamadım, yoksa geçmezdi hamilelik, Allah kolaylık versin size.
GlsmAksakal Mosimosi en iyisi ooo valla canm kötü davrancan bende aklım basıma yeni yeni geliyor o bana nasıl dacranrsa bende ona öke yapıyorum bunr ya benim iömde ilgi isteyen bi can daha var
GlsmAksakal NigraMinnak kısaca hepsi düşüncesz gerçekten benim karım hamile benim cannmı tasıyo yardımcı olayım dicegine yok valla bi omuzlarm agrdı ovalarmısın diyorum bende çalışıyorm beni ıvalayan yok ama diye
Zeynepsa GlsmAksakal Hormonları değişen eşin galiba :) Güzellikle anlat nedenini öğrenmeye çalış ve çözüm yolu bulun birlikte. Baktın olmuyor sende ona çemkir tavır koy tersle
Mavi1 ya yorumları okudumda şöyle it köpek hayvan gibi ne ağır kelimeler kullanılmış. onlar sizin eşiniz hanımlar, büyüklerimiz ne demiş, “ya bu deveyi güdersin ya da bu diyardan gidersin.” yapacak bir şey yok maalesef, Rabbim bol bol sabır versin. evlilik fedakarlık işidir, en zor kısmıda sanırım biz kadınlara düşüyor.