Nihanus Busranze97 ben ikisinide almış 1,5 yaşında bebe anasıyım 2. Ye gebeyim şuan. 2. El temiz doona alacağım en rahat o ilk 6 ay ardından aynı paraya satacağım hatta bu enflasyona bakarsak kar bile elde ederim 😅 travel çok hantal. Ömürlük olan baston veya kabin tipleri. Traveli zaten 6-10 ay kullanacaksınız oda sinir ola ola ama mecbursunuz puset muhakkak olması gerekiyor çünkü. Bu yüzden en güzeli doona
kadifemsii Busranze97 Kraft ego travel aldım çok memnunum ama bebeğim pandeminin başlarında doğdu hastane hariç pek kullanamadık şimdilerde ise zaten içinde oturuyor keşke baston alsaydım
prensesimveannesi Busranze97 valla banada travel al falan dediler ama arabaya katlayıp koyması zor olacaktı vazgeçtim bastonda yeni doğan için uygun değil bence. Ben civilden arnica baby st-4 çift yönlü bebek arabası aldım bazen evin içinde deniyorum çok aşırı hafif ve rahat 🥰
Esss48 Elele plane kabin tipi düşünüyorum duyan var mi acaba, travel olarak elelenin ranger kullaniyor ablam o cok memnun fakat bana indir kaldir kaba geliyor tek basima kullanabilcegim bir sey degil tak cikar 😂😂bu biraz da tercih meselesi sanirim 🙈