Slnn1122 Merhaba kızlar öncelikle Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏 yarın detaylı ultrasonum var şansıma kuaförümde tadilattaymış ağdaya felan gidemedim detaylı ultrason alttan muayene ister mi 🙄🙈🙈🙈🙈
rgk Slnn1122 hayır istemez sadece karından bakılıyor yarım saat civarı bebeğe giden kan akışı bebeğin damarları organları her şeyi inceleniyor
ikiprensesannesiii Slnn1122 hamileyken doğuma kadar alttan muayene etmez hiçbir doktor. He doğum haftan gelir açılmana falan bakar orası ayrı
Hilal-95 Slnn1122 büyük ihtimalle bakmaz ama rahim uzunluğunu felan ölçemese bakmak isteyenler oluyomuş onu da bı kaç kişinin postunda okumustum ama oda çok az kişi yani bunun için sitres yapma den genede hazırlıklı git 😀
Zu_leyha ikiprensesannesiii ah keşke yaşadigim yerdede öyle olsaydi daha 34.haftamdayim bir günde 4kere alttan baktilar az bisey sancilarim varmiş her saat acilma varmi diye baktilar acilmada hiç olmadi yok yere insanin canini acitiyolar az daha dursam doğum yaptircakti heralde kactim hastaneden😀
Slnn1122 Detaylı ultrason içinde stres ve heyecanlıyım bir aksilik çıkar diye çok korkuyorum en son gittiğimde doktorum kalpte parlaklık var demişti ama önemli değil falan dedi ikili testim de temiz çıkmıştı inşallah kötü bir şey çıkmaz