Deletedmom_33 Arkadaşlar detaylı ultrason için Ataköy Ali Ekiz’e giden var mı nasıldır? Biz ordan randevu aldık 2.5 hafta sonrası için.
[silindi] Deletedmom_33 müthişşşş ben gittim renkli ultrason fotografı bile verdi çok acıklayıcı bir doktor
elmaliturtamm Deletedmom_33 Yaaaaa detaylı ultrasonum geldi aklıma ☺️çok tatlı çok ilgili çok bilgili bir doktor aldığı parayı sonuna kadar hakediyor eşim gelememişti annemle gitmiştim annem dahi o ne kadar iyi bir doktordu diyip durdu :) detaylıda ali ekiz bir numara diyorum
lunam Deletedmom_33 İkiz mi sizin? Herkese farklı fiyat veriyorlar galiba. Burda 600 diyen de çıktı, 700 diyen de. Üstelik yakın tarihlerde yaptırmışlar. Zaten son zamanlarda gidenlerden de çok olumlu yorumlar duymadım kendisi hakkında. Aslında ona gitmeyi istiyordum ama bu durumlardan dolayı vazgeçtim.
Deletedmom_33 lunam Yok tek gebelik bilmiyorum dediğim gibi ben aramadım görümcem ayarladı randevu vs kendisi gazeteci röportaj yapacak doktorla hem
Deletedmom_33 elmaliturtamm Bilmiyorum dediğim gibi test ücreti demişler galiba onu muayene ile mi değil mi sormadim
Ensevdigirenkmor Bende Ali Ekiz’ e gittim ayrıntılı ultrason için. Çok memnun kaldım, parmak eklemlerine kadar her yerini gösterip bilgi verdi. Çarşamba günleri Medical Park Gop Hastanesi’ ne geliyor, ben orada 900 TL’ ye yaptırmıştım.
Nznesn Ben Mayıs ayında detaylı ultrasona 600 tl verdim Ataköy’deki kendi yerine gittim 🍃hani zam gelse dicem olsun 800. Sanmıyorum detaylı ultrasonun 1500 tl olduğunu