Mormenekse34 Cuma gunu 2. Asilamami olacagim, haftsnu gezi yuruyus planlari yapmistk ama evde dinlenerek mi gecirmeliyim, neye dikkat etmeliyim deneyimleriniz neler?
BorasMom Mormenekse34 kesinlikle aşılamadan sonraki 2 günü çok iyi değerlendir ilişkiye girmen lazım bende aşılama ile gebe kaldım aşılama yapıldığı gün eve gelince dinlen ilk 3 gün doktor biraz dinlenin diyor ilişkiden sonrada 15 dk uzanmanı isteyebilir umarım tutar hayırlısıyla☺️
EsrSvm Mormenekse34 Bende 2. Aşılama mı oldum 8. Günüm bugün.Doktor normal hayatına devam et dedi canım.Uzanmamaya ağır kaldırma aya çalışıyorum elimden geldiğince o kadar
1Dygs1 Mormenekse34 stres yapma benim 3. Aşılamam 8. Günüm bugün , ağır kaldırma iş yapma bir yere uzanma kabak çekirdeği avakado havuç tuket bize aşılamadan sonra günaşırı ilişki önerdi doktorumuz bekliyoruz bakalim umarım herşey gönlünce olur 🙏
Mormenekse34 BorasMom ne guzel 🌼🌼 iliskiyi gun asiri devam edersinz dedi ama ben bu sefer ustuste bikac gun denemeyi dusunyorum, kocamin cani yettignce😅
Mormenekse34 EsrSvm guzel haberle gelin insallah🤲 Evde agir ise vs dikkat edecgm ama hani yoldur yolculuktur yuruyustr zor olur mu aklima takildi Allah nasip ederse her turlu olur tabi, nasip🍀
BorasMom Mormenekse34 çok tuaf bir durum ama yapılması lazım çoçuk olsun diye düşününce insan stres yapıyor hiç stres yapmayın 🙈
Mormenekse34 Anne88 catlatma ignesi de kullaniliyor ama asilamada ignenin 36.saattinde ya da civarinda yikanmis sperm veriliyor ince bi aparatla