Kızlar selam 37+6 gebeyim cuma günü bebeğimde 4 hafta gelişim geriliği olduğunu ve kilo alamadığını birden öğrendim ve cumadan beri yerin altındamıyım üstündemiyim bilmiyorum bu zamana kadar hamileliğim çok güzel geçti çok şükür rabbim evladıma can sağlığı versin hala güzel midem bile hiç bulanmadı bu zamana kadar bebeğim beslenemediği için benim bütün demir depolarımı vitamin depolarımı boşaltmıs serum alıyorum devlet hastanesine takipliydim sorumluluk almak istemediler hiç bi şekilde doktor ağzının ucuyla istersen yatırayım hastaneye ama doğumunu ben yaptırmam yarın gelen nöbetçi doktor ayarlar falan dedi bende özel hastaneye geçtim açıkçası burdaki doktor da almak istemedi ama kabul etti idrarda protein bilrubin pozitif çıkıyor fakat tansiyon 13 8 yani çok yüksek değil suyum iyi plesentada kan akışı var ama bebeğim 1 haftadır 1 gr bile almadı sıkı takip ediliyorum nstde sancı çıkmıyor ama 2 cm açıklık var doktorum dedi ki yani binde bir görülen bi durum ben bile anlam veremedim yarın sabah tekrar gidicem ve doktorum hala kilo almamışsa almak isteyecek sezeryana bu zamana kadar kendimi normal doğuma o kadar hazırladım ki psikolojik anlamda şimdi sezeryan olacak olmak öyle gözümde büyüyor ama olsun bebeğim iyi olsun sezeryan da olurum acı da çekerim hiç problem değil bir anda böyle bisey çıkması psikolojik anlamda beni çok yıprattı..