FatmaErk benim de 6.haftada kalp atışı yok haftaya yine bakalım dedi doktor. 7.hafta gittim yine yoktu,sağlıksız gebelik almamız lazım dedi. Eve geldim duşumu aldım hazırlandım gittim,3 gün hem vajinadan hem ağızdan ilaç verdiler kendi kendime düşüreyim diye. Hatta balon patlatma mıydı neydi onu bile yaptılar (canımdan can gitmişti) yine de düşmedi. En son bu kadar ilaç sana zararlı deyip kürtaja aldılar. İlk gebelik olunca rahme zarar vermeyelim deyip kürtaj yapmamışlar. Kendime geldiğimde şok olmuştum. 1 gün daha ilaca devam ettiler yine olmayınca 2.kez kürtaja aldılar. Bu sefer bitmişti herşey. Uzun uzun anlattım kendi sürecimi kusura bakmayın. Fakat gelin görün ki etrafta ve forumda geç kalp atışı duyulan o kadar çok bebek hikayesi okudum ki hala vicdan azabı çekiyorum keşke bekleseydim diye. Başka bir doktora da görünüp bekleyebildiğiniz kadar bekleyin bence. Tabi gerçekten sağlıksız gebelikse sizin için de riskli olur. O yüzden kontrollü bekleyin. Umarım doktorunuz yanılmıştır çok geçmiş olsun🙏🏼