Biranneadayiiii Normal doğum yapan canım anneler sorum size 😁 normal doğum esnasında çatala çıkınca illa sırtınız yere mi değmesi gerek mesela kollarınizdan destek alıpta ıkınmaniza izin veriyolar mi merak ediyorummm
Masal53 Biranneadayiiii ben çatalın o bacak konan yerin demirine tutunmuştum bazen ıkınırken sırtım kalkmıştı yataktan
BusraUras Biranneadayiiii ilk defa sizden duydum böyle birşey 🤣 ıkınırken nasıl sırtınız yere değsin 😅 mümkün değil. Çatala çıktığınızda ayaklarınızı basamak gibi bir yere koyuyorsunuz onun yanında ellerinizle tutunmanız için demir var. Onlardan tutup kendinizi çekip ıkınıyorsunuz. Rabbim kolaylık versin inşallah kolay bir doğumunuz olsun sağlıkla alın kucağınıza bebişinizi 🌹🌺
Asli0611 Biranneadayiiii ben dediğin pozisyonda doğuramadım kafamı yarı oturur pozisyonda göğsüme dayamamı istemişlerdi o şekilde ıkınıp odaklanamadım kafamı yarı yatar pozisyonda gidebildiğince geri yaslayıp ıkınmıştın her şeyim tuhaf oldu😅 bağırmak yerine de önlüğümü ağzıma tıkıp sesim cıkmasın diye kapanıştım🤣🤣🤣
Biranneadayiiii BusraUras Ay ben ne bileyim bilmiyorum işte internetten normal doğum izliyorum sanki hep sırt üstü yatiyolar 🤣🤣 aminnn insAllah hepimizin 😍
Biranneadayiiii Asli0611 ahahah 🤣 ay Allah nasip eder bende normal doğum yaparsam insAllah bagirmamak için ağzıma bişey tıkamayı düşünüyorum 🤣
BusraUras Biranneadayiiii hiç filmlerde ki gibi değil 😅🤣 izleme boşver her kadının doğumu kendine özel belki hiç ıkınmana grrek kalmaz bebişin kendiliğinden akar gelir inşallah.
Asli0611 Biranneadayiiii aynenn ve benim gece 1.bucukta yatısım oldu sanah 5 bucukta ddoğurdum hastanede cıt yoktu mecbur öyle yaptım gerçi çok bağırma taraftarı da değilim ama can yani buda😅😅 öyle bi alternatif bulmuştum ama boğaz ağrısından 2-3 gün mahvoldum🤪
Masal53 Biranneadayiiii ıkınırken yatmak pek mümkün olmuyo 😄😄 ister istemez kendini öne doğru itiyosun
Biranneadayiiii BusraUras hay ağzın bal yesin be gülüm 🤣 Allah’ım herkese kolay doğumlar nasip etsinnnn🤲🏻
Asli0611 Biranneadayiiii hemde ne rahatlama 🤡 benek doğduktan yarım saat sonra baskı yaparak çıkarttılar eşini düşmedi bir türlü eşi o mahvetti beni🤣
Fulyabenan Normal doğum yapanlar anneler kaç ıkınma da geldi bebekleriniz acaba doğum aşaması çok uzun sürmüyor diyorlar kaç dakika sürüyor ortalama
Biranneadayiiii Asli0611 masAllah ne güzel doğurmuşsunuzzz yaa masAllahh banada nasip etsin inşAllah Rabbimm
2e1m Normal dogum da hersey acilmaya bagli uc gun suni sanci ile dogurdum suan ikinciye hamileyim ayni olmaz diye dua ediyorum