Feyzabeyoglu Erken doğum tehlikem olmuştu devlette 3 gün hastanede kaldım. Doğum yapanın yanında refakatçi 1 tane kalabiliyordu. Ben doğum yapmadığım için yanımda kimse bırakmadılar ziyaretçi bile zor aldılar odada kimse olmamasına rağmen.
Masal53 Hilal-95 ben eşorfman tişört ile gittim o sancı odama girdiğimde sarı önlük getirdiler onu giydim
Hilal-95 Masal53 anladım teşekkür ederim cevapların için🙏🏻 İnanki çok heyecan yapıyorm bende devletde doğurucam allah izin verirse pek bsy bılmıyorum 🥰
Hilal-95 Shnern 3 günmü🤭 aman yarrabım ağalasak felanda almazlarmı ya okadar bekleyemem heralde ben ama büyük konusmım 🤦🏻♀️ Bı mıllet çatır çatır doğuruyo diyolar nasıl doğuruyor çatır çatır nasıl oluyo o ya herkesın doğum hikayesi var hiçde çatır çatır doğuran görmedim😀😀
Shnern Hilal-95 alıyorlar ya hani ben arada dışarı çıktım bide bomba atılıyordu olduğum şehirde Suriye sınırında idi ilk gece annemi yanıma aldılar kimse yoktu dogumhanede
Masal53 Hilal-95 valla benim kaldığım hastanede herkes birisiyle kalıyodu benim odamda yan yatakta kimse olmadığı için oda bana aitti sadece
Hilal-95 Masal53 ay ne güzel bnm gittiğim yerde öle bi şansım varmış öle diyolar baklım İnşallah öledir🙏🏻🙏🏻
Hilal-95 Shnern yaaaa çok üzüldüm sizin adınıza ya zor bi doğum olmuş valal bende burda şımarıklıı yapıyorum dicemde yanlış anlaşılmasın hayırlısı allahdan sağlıkla kavuşalımda inşallah 🙏🏻
Eda115354 Damlasaygin bi kaç gününüz kalmış o zaman kavuşmaya desene 😃 ikinci gebelik galiba sizin daha kolay olur ilkine göre merak etmeyin
Eda115354 Damlasaygin hadi ya hep öyle diyolar ama kolaylık açısından ikinci kolay olur sadece acıyı öğrenmek kötü 😅