[silindi] Merhaba kilo konusunda almadık diyenlere o kadar özeniyorum ki. Çünkü korkuyorum 9 aya kadar durmayacak ve başka sıkıntılar cikicak diye 😔 sizde durumlar nasıl ?
Canselyaren [silindi] bnde 14 haftalık oldum o kadar çok yiorum anlatamam 4 kilo vermişim hiç anlamadım nasıl verdim kiloyu kusmuyorum da 😏
Lulikli [silindi] ay bu ben 😂😂 boyumuzda aynı 😂 50 kgyla hamile kaldım 15 haftalığım 4 kilo aldım 4.5 zaman zaman 😁
Sermec27 [silindi] dikkat edin 12 hafta için cok fazla gebelik şekeri cıkablir ben 12 ye kadar kılo almamıştım 12 22 arası5 kılo aldım ve gebelik şekerim cıktı
[silindi] Canselyaren Bende hiç kusmadim herhalde ondan aldım kilo diyorum ama ondan olsada çok gibi o kadar yemiyorum 🙄 boyum 1.58 hamilelik sonunda yuvarlanmam inşallah 🤦
Lulikli [silindi] büyümez mi kocaman oldu valla 😁 bebek 50 grammış uygulama öyle söylüyor, bugün eşime diyorum hayır yalan o plesentası suyu 3 kgdur diye gülüştük eşimle 😂 sonumuz hayır olsun ☺️
[silindi] Sermec27 benimde en büyük korkum bu yoksa rakamsal olarak bir derdim yok ama bir şey çıkar korkusu. Bu yüzden çikolata falan yemiyorum tatlı yemiyorum meyve tüketiyorum tatlı olarak. Ama olacağı varsa oluyor sanırım
gldn065807 [silindi] 13 haftaligim 2 kilo verdim benimde mide bulantim olmadı şükür ama çokta iştahım olmadı şuan 56 kiloyum 163 boyum var
[silindi] gldn065807 benim normaldi yani iştahsızlık yoktu zaman zaman arttı ama çok değil regl döneminde arttığı zamanlarda ki gibi ama aldım kilo. Çalışmıyorum evdeyim belkide o yüzden inşallah o yüzdendir.
gldn065807 [silindi] canım benimde düşük riskim vardı hep yattım neredeyse ama bende şaşkınım inan oğlumda öğrendiğim de 2 kilo almıştım bakalım hayırlısı cokta almak. İstemiyorum çünkü ben zaten şeker hastasıyım o yüzden dikkat etmek zorundayım birazda
[silindi] gldn065807 Allah korusun belkide o yüzden almıyorsunuz Allah hep yardımcınız olsun her şey hep yolunda gitsin inşallah 🌼
Lulikli [silindi] 15 haftalık çocuk daha ne kadar küçülsün 50 gram işte anca yarım ceviz ağırlığındadır 🤣🤣 cumartesi netleşicek inşallah canım 😅