Hasretimsensin Kızlar bugün pcos olduğumu öğrendim kısırlık mı bu nedir 😔 doktor sadece 10-15 kilo vermem gerektiğini sonra çocuk için uğraşmam gerektiğini söyledi 🤷🏻♀️ Düzensiz adetim var dedim adet olunca gel hormonlara bakalım dedi ilaç başlamadan ben nasıl regl olucam söylemedi hiç bişey anlamadım muayeneden yoksa hep mi böyle oluyor 🙈 #pcos
[silindi] Hasretimsensin eğer kilonuz varsa bence şanslısınız cünkü bu kilo ve beslenme ile de çok ilişki bir durum ve kilo verince direkt adetiniz düzene giriyor ve hamile kalma şansınız artıyor. Şuan birden fazla büyümeyen ve çatlamayan yumurtanız var normalde her ay 1 tane yumurta büyüyüp çatlaması gerek ama bizde olmuyor. Tedavisi kolay merak etmeyin ama kilo vermek çoook önemli
Eda_nur_2733 Hasretimsensin bende aynı dertten muzdaripim. Yeni doktora gitmeye başladım bana da pco var dedi ama hormonlarıma baktı gayet normal ve benim aşırı kıllanma vs de olmuyor adet düzensizliğim var ama kilomda gittiğimde 81di iki hafta sonra tekrar gittiğimde 78 olmuştum ama kilo vereceksin dedikten sonra karar verdim kesinlikle kilo vermeye bu PCO denen hastalıkta kilo çok önemli birşeymis araştırdıktan sonra anladım. Ve şuan kendi kendime gayret ediyorum kilo vermek için. İsterseniz bu süreci sizinle birlikte götürelim. Birbirimizden haberdar olalım mesela yarın yine muayenem var bakalım ne diyecek😊😊
Yenianneadayii Hasretimsensin bendede pcos vardı ama evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım ayrıca kilomda var hiç anlayamadığım bir hastalık
Mouradi Hasretimsensin Bende de durum aynı, pcoya bağlı lh,prolaktin hormonum yüksek. Adet her ay oluyorum ama düzensiz gittikce uzuyor, kilom ama iyi. Yani bu öyle bir şey ki, kilonuzu verip gebe kala bilirsiniz İnşaAllah 🥰 bende tedavi sürecindeyim
Mrvyldrm1 Geçmiş olsun. Herkeste farklı etkiler yapıyor. Bemide doktor çok korkutmuştu tedavisiz çocuğunun olması imkansız demişti şimdi kızım 3 aylık. 20 kg verdim safra ameliyatı oldum sonrasında iki ay sonra kızımı öğrendim. Adet ilaçsız olamıyorsanız doktora belirtseydiniz keşke. Hormonel rahatsızlık pcos.
seri4270 Hasretimsensin bende de var pco ilk 8 ay olmamıştı çocuk doktor klomen başladı 2. Ayımda hamile kaldım ikinciyi istedik ona da 4 ay bekledim olmayınca gittim klomen başladık ilk ay hamile kaldım ilk gebeliğimde zayıftım bunda kilom var endişe etmeyin ama ilaç tedavisine hemen başlayın zaman kaybetmeyin