Polyannaa123 Kızlar peluş kışlık bir battaniye almak istiyorum. Onerebilceginiz bir marka link falan var mı. Acil almam lazım
gokcekocyigit07 Polyannaa123 bana arkadaşım aldı sağ olsun, Özdilek’ten almış çok beğendim 😊 tavsiye ediyorum, güzel modelleri var. Onun dışında kendi aldıklarımı da e bebekten aldım.
Belacivciv Polyannaa123 Ben bu sayfadan bu battaniyeyi aldım, beğendim 🐣 Aradığınız gibi bir şeyse bakın isterseniz.
Sevilss Polyannaa123 bende 100 modele baktım sonuç olarak Özdilek alıcam sanırım yaşadığın yer hele soğuksa diğerleri ısıtmıyor özdileğinki en kalını daha önce kullanmıştım
Polyannaa123 [silindi] civilde var ama renklerini beğenmedim canım bulamazsam mecbur ordan alırım dedim
Polyannaa123 gokcekocyigit07 özdilektekini internette bende gördüm ama kalitesi nasıl bilememistim bir bakayım ona
[silindi] Polyannaa123 benim oglum olucak ilk cocuk herseyi beyaz yapıyorum belki kizimda olur diye 😂
Polyannaa123 [silindi] ay bende bilerek herşeyi mavi almıyorum ortak renk alıyorum kızım olursa ondada kullanayim diye🤭
Polyannaa123 Sevilss kışı baya soguk oluyor daha şimdiden bile soğuk bende özdilek düşünüyorum sanırım ondan alicam
Sevilss Polyannaa123 çok güzel modeller değil ama bende mecbur kalın diye alıcam bizim burada soğuk bu gün donuyoruz yağmurlu falan berbat hava
MomsZe Polyannaa123 english home indirime girmiş burada çok tatlış battaniyeler var https://ty.gl/ivq8umhbqw