Bbtaan sukufee01 ama işte 2. Bez 1 TL ye bana ucuz geldi ya anlamam da pek ama 😂ben aldım valla 1-2 numara birer paket
PoyrazzBey Jrselvi bende 26+5 im. Bende göğüs altında ağrı, batma oluyor. üst karnımız şişmeye başladığı için çok normal bunlar . Bu arada bende 7 kilo aldm
sukufee01 Bbtaan valla ya ben birinde gördüm adet 60 adetti dedim 1 pakette 60 adet var 135₺ cok diyip çıkmıştım şimdi sen öyle dedim gidip baktim 130 adet olanda varmiş 1-2 kaptım 😂
iremcannn1907 sukufee01 maşallah Hiç sıkıntısız devam ediyoruz biz. 26. Haftadayız. Bebişiniz kaç gram ☺️
Arfe iremcannn1907 kızzzzzzz naptın bacımmmm 🙈🙈🙈cok zayıfsındır inşallah ..zayıflar ıcın olagan bı durum
Deryaerbil sukufee01 26 hafta oluyorum yarın 🥰 bel agrım çok oluyor .. birde tabi akıntı derdinden bir türlü kutlulamadım o canımı sıkıyor 😦😞😞
Gmze17 Bende 25+1 48 kilo hamile kaldım şuan 55.5 geliyorum fazla gidiyorum sanırım ekmek pirinç tatlı falanda yemiyorum karnımda çok fazla büyümediğini söylüyor etrafındakiler bu kilo nereye gidiyor 😂
iremcannn1907 Arfe şekerden şüphe edildi zaten suyum da fazla çıktı yarın yükleme yaptıracağım 🤦🏻♀️ 1009 gram bebek 25+6da yanş dün