sukufee01 26 haftalığım kızlar son 2 gündür karnım sanki cok yemişim gibi hazımsızlık yapıyor.. arada çıtırdan ağrılarım oluyor. Ve yorgun hissediyorum kendimi peki ya sizler nasılsınız? 🧡
dakpinar- sukufee01 yarın 26+0 oluyorum canım ben de , bende de hemen bısı yesem karnım çok şişiyor hazımsızlık oluyor gibi ve kabızlık var 😥
Mlhameliha sukufee01 bugün 27 oldum bende yorgun halsiz hissediyorum bebeğimde çok hareketli değil arada az hareket ediyor ağırlıkta hissediyorum
polyanne sukufee01 26+2yim benim de öyle valla 2 yaşında kızım var bırakmıyor da dinleneyim anca babası gelince işte
sukufee01 dakpinar- bende öyleyim ya sanki cok yemişim gibi bir şişkinlik bir nefes daralması ayy 3 gün önceye göre yoktu bir anda çıktı 😬😬😬 kabızlık zor ya bende bir kaç kez oldum perişan oldum yaa cok şükür şimdi geçti
sukufee01 Mlhameliha bende ağırlık hissediyorum aşagıya doğru kız bebek birde diyorlar kasıkta durur hep birde kafası asagıda benimkinin hep baskı yapıyor. Napcaz böyle inşallah geçer de yoksa böyle 30lu’35li haftaları nasıl karşılıyıcaz patlarım ben 😂
dakpinar- Arfe 🧚🏻♀️🧚🏻♀️ Ben de 26 ya giriyorum yarın 5 kilo aldım kuzum hızlı mı alıyoruz bilmiyorum bu haftaya kadar hiç almayan arkadaşlar var 🥺
Ecembass22 sukufee01 canım benim de 26 hafta 6 günlük gebeyim kızım olucak nasipse son 3 4 gündür kaşık bölgemde hissediyorum hareketlerini kalp atışı gibi oluyor arada karnimda da hissediyorum normal mi
sukufee01 Bbtaan ben 8 kilo almişim. Bence cok normal ilerliyoruz. Zaten 30 haftadan sonra yavaşlıyor kilo alımı ödeme geçiyoruz. 🤰🏻
Arfe dakpinar- bılmıyorum yaaa 🙈🙈 dıyorum bazen o saglıklı olsunda ben kıloları verırım dıye ama öle haaa denincede verılmıyorki 🤔🤔
Bbtaan dakpinar- bizimkiler çok değil bence ya zaten doğumdan sonra gidiyormuş çok takma canım sağlıklı olsun bebişler yeter ki 🙏
dakpinar- Bbtaan tabi ki kuzum öncelik sağlıkları dediğin gibi inşallah sağ salim kucaklarımıza alırız ♥️♥️♥️
elifshm96 Bende bazen enerjik bazen çok yprgun hissediyorum ama bu aralar daha iyi gibi modum:) 25 haftalık bu haftaya kadar 4 kg almışız sizler 🤗
Jrselvi Ben de 26. Haftayı bitirdim. İki gündür tam göğüs altında batmalar, mide ağrısı cekiyorum sanki biri midemi eliyle büzüp büzüp geri koyuyor 😖 normal midir? Nedir bu Allah aşkına 😩
PoyrazzBey Jrselvi bende 26+5 im. Bende göğüs altında ağrı, batma oluyor. üst karnımız şişmeye başladığı için çok normal bunlar . Bu arada bende 7 kilo aldm
sukufee01 Ecembass22 şöyle söylim benim çocuk kafası hep aşagıda sürekli zaten elleri ile karıştırıyor oramı kafası da ağır geliyor bu baskıya sebep oluyor ayakları ilete kaburgalarımı kırmaya çalışıyor. Kalp atişi seninolabilir nabzın artınca hissedersin Kan cok pompalıyor suan kalp bende hissediyorum sessizlik olunca kalp atışı 😍