alininannesiii Depend kaç beden tercih ettiniz acaba m ve l beden arasında kaldım ben şuan 9 ayın içerisine girdim 72 kilo 165 boy kaç beden tercih etmeliyim bilemedim 🤷🏼♀️
gozde3592 alininannesiii m beden tercih ettim 170 boy 74 kilo oldum😢 ama m idealmiş sanırım yorumlardan görmüştüm
Ayseee4238 alininannesiii ben 79ile doğuma girdim xl aldım gayet rahat ettim l de olabilirmiş ama biraz sikarmis diye dusunuyorum
CansuBb alininannesiii Ya nasıl anlatsam bilemiyorum ama; sıkmadı çok rahattı, ama lastik kısımları iz yapıyordu yani. Zaten belimden düşer falan diye düşünmeyin esnek olduğu için yapışıyor kalıyor. 😊
Hatice-93 alininannesiii bende 71 le girdim doğuma L aldım canım L al bence daha iyi olur ben İnternetten yorumları okuyup aldım
alininannesiii Hatice-93 internette ucuz ama kargo parası da çok koyuyor dışardakiyle aynı fiyata geliyor çok pahalılar 50 TL 🤦🏼♀️
Hatice-93 alininannesiii He yok canım İnternetten almadim sadece hangi bedeni alsam diye İnternette araştırdım migrosdan aldım migrosun sanal marketi de ucuz kargo parası yok ben migrosa gidip aldım 16 tanesini 60 tlye aldım 9 tanesi de 34 tldi e bebekte de öyle 34 tl 9 tanesi
Haydinn alininannesiii canım ben 167 75 kilo ile girdim doğuma doğumdan sonra 7 kilo anında vermiştim L beden aldım çok rahat ettim sende L tercih et bence 🤗 sağlıcakla kavuş bebeğine Allah yardımcın olsun 🙏🌸
Masal53 alininannesiii 86 kilo doğum yaptım xl kullandım beli lastikli olduğu için zayıflasanda gayet rahat oluyo
mutlugebeee alininannesiii 1.72 boy, 72 kiloyum sezaryen olucağım için dikişimi acıtmasın diye L aldım M sıkar gibi geldi