elmaliturtamm nrdansubasii16 iki aşımıda oldum bir sorun bir yan etkide yaşamadım salı da doğumumu yapıcam olmayanları hayretle dinliyorum ne cesaret diye artık sorgulamayın olun yakalanan gebeler çok fazla
Ayse04 nrdansubasii16 Bende bugün ilk dozu vurundum. 33 haftalık gebeyim. Aslında doğumdan sonra olmak istiyordum ama yakalanan hamileler çok ağır atlatıyor ve çoğu yoğun bakımda dedikleri için artık beklemek istemedim. Şuanlık sadece kol ağrısı oda tetanozdan daha hafif
Balbeby nrdansubasii16 ben kendi adıma konuşayım olmayı düşünmüyorum çünkü anne karnındaki bebeği çok etkiliyor doktorlar su an vurul demek zorundalar banada dedi doktorum ama doğumdan önce vurulmaya düşünmüyorum allahdan birşey olursa dünde bir sey dinledim kesinlikle önermiyorlar
nrdansubasii16 35 haftalık hamileyim bugün hekim ol dedi nasipse yarın olucam ilk aşı olanlardan doğum yapmış ola. Var mı korkuyordum bebeğe zararı olur diye ama olsa doktorum olma derdi antikor bebeğe geçiyormuş hemen bebekte aşılı oluyor muş Annebaba23 Damla-Ata ipekercan Burcunuz
ipekercan ilk dozu oldum ama 2 dozu daha olmadim acaba kacinci haftada olmam lazim 3 ayi gecince dedi doktorum ama suan 13+5 im bilen varmi
Annebaba23 Ben de 17 haftalık 1.dozumu dün oldum, şifa olsun hepimize inşallah. Perinatoloji uzmanım, kadın doğum uzmanim özel ve devlettekiler covid olman aşıdan daha zararlı olur dediler suanki duruma göre, ilerisini bilemiyoruz ama Allah büyük
Damla-Ata betulmizrakk şu an için uyku hali ve hafif kol ağrısı var sadece ☺️ Umarım böyle atlatırım 🙏🏻
canoldunbebegim 18 haftalıkken ilk dozumu oldum hiç bir sorun çıkmadı çok şükür çok hafif kol ağrısı yapıyor oda her aşıda olur zaten bebekler üzerinde riskli bir durum bilimsel olarak kanıtlanmadı rahatlıkla olabilirsiniz
elmaliturtamm betulmizrakk evet sinovak’ın koruyuculuğu yok hemde gebeler üzerinde biontech güvenilir doktorumda onu önerdi
betulmizrakk elmaliturtamm peki aşıdan sonra yanınızda biri var mıydı ben tek olmaktan çok korkuyorum 🙄
elmaliturtamm betulmizrakk evet tabi ki birine annemle birine eşimle gittim hamileyiz ne olur ne olmaz diye :)
betulmizrakk elmaliturtamm annem yarın şehir dışından gelecek inşaAllah 🙏 cuma günü de devletteki doktora sor aşıyı öyle ol beni bekle evde tek olma diyor bende kararsız kaldım yarın mı olsam yoksa annemi mi beklesem diye 🥺
elmaliturtamm betulmizrakk kız abartılcak bişey yok ne olabilir ki ne yapabilir aşı sana :) tetanoz aşısında ki gibi kol ağrısı oluyor
elmaliturtamm betulmizrakk ya korkulıyor şu yönden korkuluyır ateş mateş yapar mı diye ama çok şükür yapmadı bişey