Fatma_47 İyi günler kızlar ben 36 haftalık hamileyim bu gün doktoro gittik bebeğin suyu az bide kilosu azmış başına böyle bir şey gelen varmı ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz 😔
Emine_clk01 Fatma_47 ben de 37+5 te gittim suyu azalmaya başlamış dedi havuç suyu iç dedi bakalım yarın tekrar gidicem azalmaya devam ediyorsa bebeği alacak hazırlıklı ol herşeye dedi
__aysenr__ Fatma_47 benim de 21.haftadan beri suyum sınırda dışarı sızma yok. Bebeği besleyen Sol damarar tıkalı ondan dedi doktorum. Şuan 36+2 yim 32.haftada da kilosunun az olduğunu ve karın çevresinin geriden geldiğini öğrendim. Bir şey olmaz Allah ’ın izniyle son haftalarda azalma olurmuş zaten normalde. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Fatma_47 Emine_clk01 banada havuç suyu iç dedi hafta tekrar gidecem inşallah düzelir sende yarın inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
damla_25 Benimde 39 haftada suyum azalmıştı suni sancıyla dogum yapmıştım korkma canım herşeyın hayırlısı
Fatma_47 damla_25 benim 36 haftalık olduğu için doğum olursa da küveze koyarız dedi 38 tamamlyabilirsek belki küveze koymazlardı o yüzden korkuyorum
Rabiatilgan 26 dayız biz , bu hafta gittiğimde suyu kritik seviyede dedi , neye bağlı ya, çok çok su içiyorum ama onunla ilgili değil mi ? Havucu bana da tavsiye etti doktor haftaya kontrolüm var inşallah düzelir
Fatma_47 Rabiatilgan ben sordum niye böyle azaldığını senin elinde olan bişey değil dedi su içmekle de alması yokmuş
Fatma_47 __aysenr__ çok sağol inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız banada kilosu az dedi. 2.350 gr dedi
Rose19 Fatma_47 bende 36 haftalik hamileyim 2360 gr mis bebegm doktora az degilmi haftasına göre dedim her bebek kilolu olacak değil ya dedi belki bidahaki kontrole iyi kilo almış olur dedi.bakalim haftaya salı gidip gorucem 🤷♀️
Fatma_47 Rose19 ben bu gün 36 haftalık oldum doktor az diyor banada her doktor aynı değil beni korkuttu Bu gün doktor