Aybkee Kızlar muayene diye gelmiştim 36+4 deyim doktor 6 cm açıklıgın var seni böyle göndermem doğurtalım dedi . Hiç bir şey hissetmiyorum ağrı falan suni vereceklermiş . Lütfen dua edin .
Betfer Aybkee doğru demiş cnm açıklığın fazla . Eve gitsen riskli yani . Bebişe sağ Salim kavuş cnm 🤗
Miros Aybkee acikligin cok iyi canim kismet bu haftaymis rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin merak etme 6 dan sonra acilmak daha kolay bol bol hareket et
jamila_95 Saglicakla kucagina al insAllah🙏🏻😻 yaa biz de 36+5iz kizimla. Sabahdan bi sanci girdi bebegim de kafasi asagida kipir kipir acaba kanalami girdi diye dusunuyorum. Kontrolum ay sonuna ama
eliffkrts jamila_95 benimde aynı sancıda oluyor ara ara ama dün kontrolde bişey çıkmadı standart sancılarmış😒
Fatmanur123nrt jamila_95 bende 39+3 benim kızda kıpır kıpır yarın kontrolüm var en son 2 cm açılmam vardı hep başı aşağıdaydı ama bilmiyorum kanala girdi mi artık gelsede sevsem koklasam 🌸
jamila_95 eliffkrts doktoruma yazdim bekliyorum ne soylucek.korkmaya basladim hic dayanmiyo sabahtan icimde donup duruyor boyle tas gibi oluyor yumsuyor canim aciyor resmen. Gel dese gideriz bakalim
jamila_95 Fatmanur123nrt ayy canim ya🐰🥰 Allah sag salim kucagimiza almayi kismet etsin ins🙏🏻 Hayirli dogumlarimiz olsun
Esmabz Aybkee Rabbim kolay eylesin yardımcınız olsun sağlıcakla alın kucağıniza inşallah 🤲🏻 ilk dogumunuz mu ?
Aybkee Esmabz yok ikinci ama ilki 38+6 da doğmuştu vaktinde . Bunda rahim incelmiş evde suyun gelirse yetişemezsin doğurtalım dedi doktor 36+4 daha çok hazırlıksız yakalandım psikolojik olarak 🥲
Merveikratanem Aybkee Allah kolaylık versin canım rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin açılman varmış baya zaten bu iyi bir şey 7 8 cmle doğuma alıyorlar zaten