hamisanne_63 21 haftalığız şuana kadar bebeğime giysi den başka bişey almadım hemen hemen tamamlanmak üzere kıyafetleri sıra diger eksiklere geldi neler almalıyım ? Nelerden başlamalıyım kararsız kaldım ya 🙃
Hasrt02 hamisanne_63 Beşik, battanye,bebek şampuanı ve sabunu,pişik kremi,biberon ,emzik,ıslak mendil,bebek bezi, tırnak makasi,bebek iicn lif 🥰aklıma bunlar geliyor simdilik
Bebegimveben0811- hamisanne_63 ben aldıklarından sıralayım battaniye tırnak bakım seti tarak seti ateş ölçer eğitici kartlar suluk su biberonu kirli sepeti kuvet seti küvetin içine sünger sudanlık kıyafet dışın da bunalri aldim ama daha alacaklarım var daha biz 17 haftalığız
Gull_94 hamisanne_63 ındırımde vs gorursenız veya ıygun fıyatlı mama sandalyesı dusunuyosanız yurutec alablırsenız bebek arabası ıcın daha zamanınız var son aya bırakmak daha öantklı onu bence sureklı yenı modelı cıkıyo veya fıkır degısıyo o konuda besık dusunuyosanız ben sepet besık kullanıyorm memnunum tasınabılır oldugundan ana kucagı rahatlatıcı oluyo yıne aynı sekılde onun harıcı bakım setını komple alablırsınız termometre ates olcer tırnak makası sac fırcası bebek lıfı sampuan pısık kremı losyon bebek kuvetıde katlanır olanlar mantklı yer tutmamas ıcın
Nazoo_00 Atesolcer Bez Pamuk ya da islak mendil Sampuan Nemlendirici Losyon Burun aspiratörü ve spreyi Kuvet lif Tirnak makasi Tarak Emzik biberon Pisik kremi Battaniyeler Agiz bezi Banyo havlusu Biberon temizleyici firca ve deterjan Kıyafetler için deterjan
hamisanne_63 Nazoo_00 küvet lif biberon pişik kremi hangi markaları aldınız acaba küvet de kararsız kaldım ben
Nazoo_00 hamisanne_63 küvet civilden almistim markasini hatırlamıyorum ama uyguna almıştım. Sünger chicco aldim, pisik kremi incia aldim. Biberon almadım alıştırmak istemiyorum, sutum olmazsa bile emzirme destek sistemi diye bir şey var onu deneyebilirim
Sakinem212 hamisanne_63 bende seninle aynı hafatdayım 21+1 doğum zamanınız tam olarak belli mi? Bende elbiseler battaniye ağız mendili çoraplar 2 tane kalın kadife tulum aldım hastane çıkışı aldım indirim bekliyorum a 101 e geliyor çoklu ıslak medil uninin alcm bezde sleppy alcm bir paket çünkü çok alırsanız bebeğe pışık olabilir sızsbşkir uymayabilir ilk kızımda bir kaç tane marka değiştirdik emzik zincirli aldm daha beşiğimiz yok ortada bebek deterjanı alcm lahusa takımı yelekli alcm kışın doğum olacak çünkü depend alınmalı bri paket pamuk mendil alınmalı göğüs pompası ateş ölçer şampuan tırnak makası herşyimiz var siizn yoksa aalın bide bebek havlusu gerek kulak için pamuk ve vazelin bebek lifi gibi şeyler aklıma gelen bunlar benşm ikinci ebelik olduğu için ve ikiside kız olduğu için fazla bişeylere ihtiyaçm yok.
Ela20 hamisanne_63 ateş ölçer, tırnak makası, banyo süngeri, puset örtüsü, tarak, burun aspiratörü, havlu, bebek deterjanı
Ouzc Bebegimveben0811- trendyol hepsiburada n11 ebebek hepsi yüklu ama yinede böyle oluyor genel olarak gönderileri göremiyorum.