Fatma_4224 Tgcbbrdmr tam öğle saatinde konustuk daha yemek yeme işler acıkmış oyle isyedi 2 haftadır yapmıyordum canı istemiş herhalde . Evde süt vardı değerlendireyim diye dediğin gibi sütlaç yapıyorum eşimde cok sevşyor sütlacı 🙈🙈
EsrSvm Fatma_4224 Tüp bebek özel de yaptırabilirsin sanırım dün bir arkadaş 20 yaşında özel bir merkezde yaptırmış ama rapor çıkmaz yaşından ötürü 23 yaşından büyük olmak gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam ❤️
Fatma_4224 EsrSvm adetim biteli 1 hafta oldu ama bugun kasıklarımda bir ağrı var herhalde yumurtlama değildir cunku daha 1 hafta oldu ayreten yumurtalma masajı felan yapıyorum acaba erken yumurtlama imkanım var mıdır ki
Tgcbbrdmr Fatma_4224 ben bursa 😇 ben çalışıyorum babamla birlikte o yüzden ofiste yaptım etli fasulyeyi eve gidince de anca pilav yapcam yetişmiyor yoksa 😅 sütlacın pirncinide burda haşladım
Fatma_4224 Tgcbbrdmr iyi olmuş canım afiyetler olsun valla ben çalışmıyorum ev hanımıyım evdede canım sıkılıyor 😑😑
EsrSvm Fatma_4224 Olabilir canım benim adetten 1 hafta sonra yumurtlama oluyor adetin 13-14. Günlerine denk geliyor genelde
Fatma_4224 EsrSvm bilmiYorum ki ben hep geç yumurtlama gordugum için pek yumurtlama gibi gelmedi bana sağ ve sol kasıgımda biraz batma agrı felan oldu inşallah yumurtlama oluyordur 😍😍
EsrSvm Fatma_4224 Benim yumurtlama olduğunda hangi taraftaysa böbreğime doğru vuruyor ağrısı neredeyse kuzum birde akıntım çoğalıyor oradan anlıyorum ..Seninde yumurtlama olabilir ovulasyon testi olsa iyi olurdu ama olsun sen yine de değerlendir günleri ❤️
Fatma_4224 Tgcbbrdmr kuzum biliyorum o agırnın ne kadar zor oldugunu. Ama inşallah senin için hayırlıdır ve ay sonu gebelik haberini verirsin bize sabret biraz oturmaya çalış 🤗🤗
Fatma_4224 Tgcbbrdmr benim de sağ ve sol batmaya başladı bugun inşallah iyi haberler duyarız ikimizde
Tgcbbrdmr Papatyam02 bende öyle yaptım iğne olduğum Pazartesi. Pazartesi salı çarşamba Perşembe değerlendircm koca kaçmazsa 🤪
Fatma_4224 EsrSvm Gun aşırı ilişki yaşıyoruz canım bugunde ilişki gunumuz evde ovulasyon testi var ama ne bilim ben hiç çift cizgi göremeyince acaba yumurtlamıyorm mu ki diye dusunuyorum yada testler de sorun var bilmiyorum