Mrvbdk Arkadaşlar 28. Haftada günde 6 7 kez 5 6 saniye süren kasılmalar normalmi sizce doktor randevum var yarın ama bugun bukadae basıma geldi bide canımı yakınca m.ettm
MerveMustafaKaraku Mrvbdk 2 gündür bende de var canım merak ediyorum bilgi verir misin hastaneden sonra
PasaninAnnesi Mrvbdk kasılmanız nasil oluyo bende 28 haftalığım ama kasılmam olsa anlamıycam nasl birsey bilmiyorum tarif edebilirmisiniz 😢
Ayseberk Merhaba kasılmalar bende 32. Haftadan itibaren başladı, Dr önce rahim ağzında açılma var mı diye bakıp sonra nst de sancı var mı diye baktı erken doğum habercisi mi diye, hiçbir şey çıkmadı yorumu: rahim kendini doğuma hazırlıyor bu kasılmalar normal ancak kasılmanın süresinin ne sıklıkta olduğunu takip edin, parmak uçlarınızı kasılmanın olduğu yere koyun kaç dakika sürüyor, kaç dkda gevşiyor, ne sıklıkta oluyor? Çok sık ise 1-2 saat içinde ve totalde tüm günde dra bilgi vermeniz gerekiyo, çok uzun ve karışık oldu:) özetle drun bilgisi olmalı sizin de takibiniz gerekli
Mrvbdk Ayseberk teşekkür ederim kısa sürüyo ama hiç bukadae sık olmamıstı birazda canımı yakıyo o yüzden korktuk açıkcası kasık ağrılarımda cok var dediğinz gibidir umarm bugn gidicem 10 bucukta doktora
Ayseberk Mrvbdk çok geçmiş olsun umarım hiçbir sorun yoktur🙏🏻Bir de kasılma olduğunda pozisyon değiştirin demişti dr, oturuyorsanız uzanın (sola) yatıyorsanız kalkın yürüyün gibi..
Ezgistn Ben 10 haftalik gebeyim biraz sorunlu bir gebelik geçiriyorum doktorum rahmimde kasılmalar olduğunu söyleyip magnezyum verdi sabah akşam magnezyum içiyorum
Mrvbdk Ayseberk tşk ederm gittm doktora uzun sürmüyorsa sıkıntı yok sürüyorsa gel nstye y ollaym dedi
Mrvbdk MerveMustafaKaraku canım eğerki rahatsız etmiyorsa rahim kendni hazırlıyor sıkıntı yok dedi bende cok fazla olmuyor öyle uzun sürmüyor dedm tamam sıkıntı yok olursa gel nstye yollaym dedi
MerveMustafaKaraku Mrvbdk anladım canım bende Çarşamba ya randevu aldım normalde haftayaydı randevum ne olur ne olmaz tedbiri bırakmamak lazım. Keşke girseydin nstye bi zararı yok nasıl olsa
Mrvbdk MerveMustafaKaraku oğlum durmadı bende eşimi bekletmek istemedm açıkcası yarın kan uyusmazlıgı iğnem var cocugu bırakcak kmse yok kafamda ona bulandı eşimde daha bugun izin aldı iğneyi bugun vrurlar diye 😔