Gulsah1616 Kızlar bu rapor tam 32+0 da mı alınmalı, 32 haftanın içinde herhangi bir gün mü alınmalı yoksa 32 olmadan mı alınmalı? Birde raporu aynı gün içinde mi kurumumuza vermeliyiz ? Sonrasında izlemem gereken yol ne ? Bilginiz var mı
Merveclsz Gulsah1616 32 haftanın içerisinde alman gerekiyor gün farketmiyor evet alıp kurumunuza vermeniz gerekir
Kadernur12 Gulsah1616 32 ye girince al canim hemen o gun hitme sansin varsa git ver yada resim de atabilirsin muhasebecine ben oyle yapmistim is yerim uzak diye resim yaptim sonra dogumu yapinca bir rapor daha alicaksin is gorememezlik raporu onu da kuruma vericeksin sonrasinda paran yatiyor 😊
Symust Gulsah1616 benim 32. Haftam 30 ağustosta başlamıştı malum resmî tatil mecburen 31 ağustosta gittim 32+1 olmuştum o zaman ama hastaneye rapor için verdiği evraka 32+0 diye yazdı eğer gidebiliyorsan 32 de direk git zaman kaybetmeden
MineLule Gulsah1616 Tam 32+0 almanız uygun olur. Gün geçirirseniz, geçirdiğiniz günleri aktaramazsınız.
Lulikli Daha erken doktor rapor verirse hani erken doğum riski falan bununla ilgili sgkdan yine para alabiliyor muyuz bilginiz var mı? Normalde 32de ayrılınca alınıyor ya sgklıya bi para veriyor işgöremez olduğu için sgk.
Kadernur12 Lulikli tabiki rapor bitis tarihiniz de ona gore ayarlaniyor 8 hafta once 8 hafta sonra oldugu icin ona gire ayarlama yapiyorlar ikiz gebeler icin daha erken mesela rapor tarihi