ecemnas88 Kızlar iki doktorda erkeğe benziyor dedi ama değişme ihtimali de var dedi sizce değişir mi ? Değişen oldu mu ? https://www.hizliresim.com/lidwu4b
Canselyaren ecemnas88 kuzum 12 haftaya çok güvenme derim 12 de kız gibi ama emin değilim dedi bir hafta geçti gittim erkek bebek bu dedi pipiyide gördü başka Dr gittik oda erkek dedi
ecemnas88 Lyll ilk gittiğim doktorda erkeğe benziyor ama kesin değil dedi bu doktorda bende erkeğe benzettim ama değişebilir en net 16. Haftada söylebilirim siz birşey almayın dedi
Lyll ecemnas88 bana da aynısını söyledi doktorum 16. Haftayı bekliyorum bakalım hayırlısı olur inşallah 😇🙏🏻
tazeannecik1 ecemnas88 Bence kıza benziyor benim de oğlumun böyle yan duran bir fotoğrafı var orda çıkıntı vardı doktor o hafta kız dedi bende şaşırmıştım alla alla nasıl kız diye 16. Haftada erkek dedi
ecemnas88 tazeannecik1 aa dilek hanıma mı gittiniz ☺️ Bende biraz önce oradan çıktım, insan merak ediyor işte yanılma payı hiç olmasa keşke
tazeannecik1 ecemnas88 Evet yanılma payı olmasa güzel olur ama işte sizde mi Dilek hanıma gidiyorsunuz kaçıncı haftasasınız?
ecemnas88 tazeannecik1 ilk kez gittim arkadaşım çok memnunmuş eşimde bir gidelim dedi bugün 12 haftadayım acıbademde ceren hanım takip ediyor aslında
tazeannecik1 ecemnas88 12. Haftaya pek güvenmeyin derim ben benim değişti işte 🤷🏽♀️ Ceren hanımıda duymuştum herkes çok memnundu
ecemnas88 tazeannecik1 doğru diyorsunuz hala kız hissediyorum o yüzden 😅 sizin doğumunuz oldu mu yoksa gebelik devam ediyor mu dilek hanım mı takip ediyor
tazeannecik1 ecemnas88 Bende kız hissediyordum hele doktor kız tahmin edince tamam dedim ama 16. Haftada baya şaşırdık ve afalladık 😅doktora da güveniyordum çünkü cinsiyet konusunda yani biraz daha bekleyin derim
ecemnas88 tazeannecik1 iki doktordan aynı şeyi duyunca dedim tamam ya erkek kesin ama doktorlarda net değil değişebilir diyincede 😂 kız hissiyatım devam ediyor 😂