MucizemE Kızlar anlayamadım ama yaklaşık yarım saattir kasık ağrım var adet olacak gibi otururken az ağrı oluyor ama kalkarken çok rahatsız edici şekilde ve kasık bölgeme ağrı girdikçe tuvalete gitme isteğim geliyor sanki büyük tuvaletim geliyor gibi oluyor ama gelemiyor bebeğim hareketli baya hatta canımı acıtacak şekilde acaba Doğum belirtisi mi ilk gebeliğim bilmiyorum bugün 12 den sonra 37+3 haftalık olacağız şuan 37+2
Obsesifk MucizemE takip et eğer ağrışarın sancıların düzenliyse ve gittikçe artıyorsa doğum başlangıcıdır
ZeynepKara MucizemE dün aynısı bende de oldu baya düzenliydi ağrım 8 dk da bir geliyodu 6 ya da 7 kez girdi sonra birden kesildi 🙄 yalancıymış
meryemyorulmaz MucizemE aynıları bugün bende de oldu, 37+1 olcaz 12den sonra. Her zamankinden farklıydı bugün.
DenizTuncaAtik MucizemE sanki gaz sancısı gibi bahsettiğin canım. Dün banada oldu gözlemledim artış olmadı. Kabızlık varsa o yapar
MucizemE ZeynepKara evet dediğin gibi oldu ama yalancı sancıymış geçti bende ne güzel doğuruyorum dedim 😁
Ebrar34 Yalancı doğum sancısı onlar bende yaşıyorum gerçekten şu şekilde ayırt edersin,, belden ağrı girer karın bölgesine ve kasıklara önce 20 dk da sonra da 10 dk da 3 e düşer sonra 5 dk da 1 e ve sancıyo çektiğin süre arttıkça şiddeti de artar ve pozisyon değiştirmekle geçmez
MucizemE DenizTuncaAtik gaz sancı gibi değil adet ağrısı gibiydi ama çok sürmedi 45 dakika sürdü geçti 😁