Elbet-birgun-kavusacagiz Ama ne yiyecem hic bi fikrim yok 🤦♀️buzdolabini actim o bana ben ona baktim kapattik🤣 ne yiycem yaaaaaa fikir verin🤤🤤🤤
meltemonen Elbet-birgun-kavusacagiz ekmek arası buz dolabı yeeeeee 😂😂 (yani içinde ne varsa hepsini ye gitsin) 🤭
Bestfriendss44 Elbet-birgun-kavusacagiz menemen yap en kolayi 😄yaninada labne oh mis ama ben yiyemiyorum hic bisey bulanti beni mahf ettii halla devamm ediyo koku hasasiyetim 13+1haftaligim
Bebiscann Elbet-birgun-kavusacagiz tüm domatesi alırım elime tepsiye tuz dökerim biraz ekmeği ısırırım domatesi tuza bandırır yerim bişey bulamayınca çok seviyorum böyle 😂😋 canım çekti
Elbet-birgun-kavusacagiz meltemonen 🤣🤣🤣hic bisey bulamadim yiyecek oysaki dun alisveris yaptik ahahahahah
Ceyda1- Her gece aynı senaryo. Önüne geçiyorum dolabın. Ekmek arası peynir yada zeytin. Dünyanın en güzel yemeği gibi geliyor yemeden yatamıyorum 😀
ilyesta Ceyda1- ben ekmek yiyemiyorum 😔 dokunuyor midemi yakıyor o kadar özledim ki peynir ekmek yemeyi.. benim yerime de yiyin 😭
meltemonen Elbet-birgun-kavusacagiz ahahaha ne kadar da benn 🤭😂😂 gözümüz aç bacım aklım hala yiyemediklerimde 🤷🙄
Elbet-birgun-kavusacagiz Bestfriendss44 🤣bunuda yeyim kolay kolay doymam zaten 🤣🤣🤣🤣 Ya kiyamam benimde hafif bulantim var amaa yemeye engel degil🤣