Meloo23 Kızlar 8haftalık hamileyim düşük riskimden dolayı sürekli ama kısa kanamalarım oluyor dün gece arttı ve pıhtı gelmeye başladı şuan bişey yok doktorum iğne ve progestan verdi yerinden kalkma diyor aranızda bu durumu yaşayan varmı
Ilkayy Meloo23 ben yaşadım 11 haftalıkken şakır şakır kıpkırmızı parçalı kan geldi 1 hafta hastanede yattım. Çok şükür şimdi 34 haftalık olduk yetimden kalkma yemek ve wc dışında
Ayse254 Meloo23 Kanama alanınız mı var kanama sebebi neymiş. Benim de ara ara kanamam oldu çok yoğun değildi ama miktardan ziyade doktor bebeğe bakıyor bebek iyiyse ilaç verip iğne yapıp yatın diyorlar gerisi sabırla beklemek genelde belli haftalardan sonra geçiyor tedirgin olmayın ☺️
Burcuozerdem Meloo23 ben de 6 haftalıkken basladi kanama 21 hafta oldu hala kanama devam ediyor. Bazen kahverengi bazen pihtili kırmızı geliyor adet olur gibi. Doktor yatacaksin diyor icerde kanama alani var bende o yuzden oluyormus. İgne ve progestan kullanıyorum basindan beri
Meloo23 Ilkayy inşallah o günleri görürüm teşekkür ederim şuan hastanelik bir durum yok çok artarsa gel dedi parçalı kanamam kesildi ama normal şekilde devam ediyor
Meloo23 Ayse254 Kanama alanım yok dedi rahmin kalp şeklinde olduğu için karşı tarafı görmüyor o yüzden kanama o taraftan geliyor olabilir dedi 3gün önce ama iki gündür parçalı ve yoğun olmaya başladı dinlen geçecek diyor ama çok tedirgin oluyorum
Ayse254 Meloo23 gebelikte çok yoğun kanama geçirenler oluyor sen kendine dikkat et moralini yüksek tut elinden gelen ve yapabileceğin en güzel şeyler bunlar 🤗