balkupummm Başlıktan da anlaşıldığı gibi sabahları aç karnına içiyorum. Acaba ilaç mı midemi bulandırıyo yoksa gebelik bulantısı mı ? 😞 5+5 ’im şu an. Eczane aç karnına bulantı yaparsa tok da alabilirsin dedi. Tok karnına içen var mı acaba ?
Rapunzelannesi balkupummm benm 2. Gebeligim bende tok alıyordum aşırı bulantım oluyordu imom omega kulanıyodm ebe arkadaş gece yatmadan önce al yat dedi gerçekten daha iyi oluyordm şuan 57 günümüz kaldı allahım hayırlı saglıklıbir şekilde kucagımıza almayı nasıp etsin inş 🤲 😊🧿
missengineer balkupummm ben yatmadan önce içiyordum. Hala tüm vitaminlerimi öyle alıyorum mide bulantım olmasın diye.
Suzanne balkupummm Tavsiyem sakın aç karna alma bana da sorumsuz eczaneci aynısını dedi ona güvenip prospektüsüne bakmadım aç karna içerken ne bulantılar yaşadım hiçbir şey yemedim içmedim sonra dedim ki belki prospektüsünde tok karna da alınabilir yazıyordur bi bakayım dedim meğer zaten tok karna alınıyormuş ben öğle yemeğinden sonra tok karna alıyorum
Aysun1981 öğlen ve tok içmenizi öneririm. az su ile içip bi 15 dk bekleyip sonra bir bardak su içmek bana yaradı. her gün aynı saate yakın içmeniz onerilir.
Egeninannesi_16 Merhaba canım bende yeni kullanmaya başladım doktorum bana tok önerdi sabahları miden boş olduğu için direk hap içmek kötü yapar tok içebilirsin vitamin olduğu için aç tok farketmiyor
elifinilki27 balkupummm ben tok kullanıyorum midem hassas benim iyi oluyo hiçbirşey hissetmiyorum bi damlacık ilaç zaten