milayerli Ceyda1- bende de migren var mahvoldum. Çözümü kendim buldum karanlık odada 2-3 dakika bile olsa uyumak.. denediklerimi yazayım belki sana faydası olur, enseye buz koymak, nescafe veya şekersiz Türk kahvesi içmek, masaj yaptırmak 🙈
Totomoto Ceyda1- geceden beri öyleyim Kafam zonkluyo 😳 uyuyamadım hic. 2 gnde bir başım ağrıyo Yoruldum🥺 baş masaj cubugu ile yazıyorum bu msjı düşün yani🤦♀️
Ceyda1- Azizinannesi2 Bence yeterli değil. Hergün aynı oranda değil. Çalışırken masamda sürekli var hatırlıyor içiyorum(2.2.5 lt ) Ama evdeysem asla o kadar içmiyorum hep unutuyorum
AdenEva Ben ve forumda birçok kişi daha aynı şikayeti yaşıyor. Benim 4-5 gündür geçmiyor aralıksız ağrıyor.
Gamze-Mdn AdenEva bu bi tesadüf mü. İlk önce halamın başı üç gün hiç geçmeden ağrımaya başladı. Sonra annem de aynı şekil oldu üç gündür basım çatlıyor diyo ne yaptıysak geçmedi. Bizimkiler aşıdan süpheleniyorlar. Çevremizde de bir kaç kişide de aynı durum var. Çok şaşkınım
ayse29 İki hamileliğimde ilk 4 ay o baş ağrısından kaç kere açıklık oldum.mide bulantılarım önüne geçmişti.hergun bilhassa akşam saatlerinde başlıyordu ve erkenden uyuyordum ağlaya ağlaya.duvarlara vurmak istiyordum kafamı.bazi gebelerde olurmuş.damarlar daralır ya da genişlermis.benim iki hamileliğimde de oldu.ikiside erkek
Ceyda1- ayse29 Resmen beni anlattınız şuan. Akşam 7 den beri başım sarılı yatıyorum baş ağrısı için rapor o aldım düşünün uyuyor uyanıyorum devam ediyor
Ceyda1- milayerli Karanlık oda hiç fayda etmedi ama buz yöntemini hiç denemedim. Bir deneyeceğim çok teşekkür ederim ❤️
elmaliturtamm Ceyda1- o haftalarda oluyor 2.3 trimesterde pek olmuyor kandızlık vs de etkiliyor kan ilaçları alıyorsanız azaldığını anlarsınız zamanla
Ceyda1- Gamze-Mdn Bunu da duydum herkeste bir baş ağrısı. Ben aşı olmadım. Ama dolunay ve hava şartları da etkili diye düşünüyorum tabiki normal bir insan için. Gebelik durumunda bu kadar şiddetli ağrıyı bilmiyorum neden olur
Zeyzey97 Ceyda1- ben tam 1 ay çektim cok kotu sonra cok büyük bir grip oldum test yaptılar negatif ama hala oksuruk ve bogaz agriis devam ediyor