Nurayselvii İstesemde yatamıyorum kızlar dön sağ dön sola uyku tutmuyor ama sabahları eşimi yolcu ettikten sonra işe ozaman uyku bastırıp 1 buçuk 2 ye kadar uyuyorum kalkasım gelmiyor 🙄
Rmyssa Nurayselvii aynı şeyleri yaşıyoruz şu son iki aydır uyku yok sağa dön sola dön zaten dönerken aşırı yoruluyorum 🤦🏻♀️
sessiz_oyuncu Nurayselvii ben akşam uyusamda gece uyanıyorum ama sabah geç kalkmak ne mümkün kızım 8 dedimi ayakta maşallah. Uyutmuyorki.
Ozlemp Nurayselvii al benden de o kadar eşim işe gdnce bı meyve yiyip yatıyorm yoksa karnım ağrıyor. Sonra ohh öğlene kadar uyku sonra kahvaltı sonrası yemk hazırlığı ev topla zamanın olursa 5 7 arası dinleniyorm sonra eşim geliyo ymk çay derken saat geçiyor yine bı bakiyrz 12 eşimle odaya gecyrz uyuyorum yarım saat sonra bı balkiyorm dolabın başına geçiyorum
nurunhayali Bu ben sanırım😅 müge anlı’ya bile uyanamıyorum uyudukça uyuyasım geliyor ya🤦🏻♀️ Birazdan yine uykuya geçiş yapcam😅
Rmyssa Nurayselvii aynen öyle bu saatlerde hatta 15 dk ya uyurum 1 buçuk 2 gibi kalkıyorum bende tel ben mi böyleyim acaba diye düşünüyordum 😅neden böyle oluyor ki diyordum
Nurayselvii Rmyssa evet kalkana kadar zaten günün yarısı bitmis oluyor çabuk akşam oluyor bebişler gelince alışabilcez mi bakalım 😁😂
Rmyssa Nurayselvii gece uykusuzluğuna alışmış oluyor bünye aslında bir yönden iyi diyorum sanırm alıştım uykusuzluğa ama öğlene kadar uyumak bir hayal olur sanırım 😅neyse sağlıcakla kavuşalım da inşallah 🤲🏻
Rmyssa Nurayselvii aminnn inşallah rabbim sağ Salim kazasızca vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️
feyzaslannn Ben de 35 haftalik hamileyim. Geceden beri gözümden uyku akiyor bayilacagim uykudan ama yatağa yattimmi ağrılar kramplar kaşıntılar başlıyor bu saat oldu daha uyuyamadik. Üzerine bir de covid pozitifim çıldırmaya ramak kaldi 🤯
Nurayselvii feyzaslannn Allah yardımcın olsun bol sifa versin canım benim bol bol su ve vitamin yapcak şeyler tüket