sessiz_oyuncu Bebegim4 iki aşıyıda araştır aklına hangisi yatarsa onu yaptır bence. Eğer yaptıracaksan. Geçmş olsn canım benim.
Bebegim4 sessiz_oyuncu ilk dozumu biontech oldum kuzum ben ama 2. Dozu doğumdan sonra olurum inşallah bu korku yetti bana 🤦♀️ Saoalsın Allah razı olsun 🥰
sessiz_oyuncu Bebegim4 anladım canm. Aslnda 2. Dozdan bende korkuyorum yan etkilerinden fln. Geçmş olsn canım.
Bebegim4 sessiz_oyuncu ilk dozda hiç bir sıkıtnı yaşamadım aslında bazısının ağır oluyomuş sadece sola yattığımda kolumun üstüne ağrıdı oda bi gün sonra hemen geçti ama 2. Doz aynı mı olur bilmiyorum hiç
Bebegim4 sessiz_oyuncu 3 4 hafta süre veriliyor zaten ama benim korkum pıhtı yoksa vurulurdum bende korku beynimi yedi
Merianes Bebegim4 25 haftadir Oscapar kullaniyorum. 2 asimda biontec oldum. Cok iyiyim, icini ferah tut.
Bebegim4 Merianes maşallah 🥰 bende 2. Doz olmaya korkuyorum bu pıhtı olayından niye oldunlar mı dersin kesin pıhtı yapıyo diyen mi dersin vallahi beynim yandı kimseyi görmek istemiyorum bu milletin boş boğazı yüzünden artık