Kızlar bende 39+4 de doğurdum dün gece 04.44 de oglusumu aldım kucağıma çok şükür ama biraz korkuttular beni. Gündüz doktoruma randevum vardı orada çatı muayenesi sonrası beni parmağıni baya derinlere soktu “doğumun başlasın diye ” dedi ve o gün çok bel ağrılarım sancılarım oldu. Gündüz 2 den gece 3 e kadar çok sancı çektim ama acilmam evde olsun diye bekledim. Bu zamana kadar normal doğum gözüyle bakıyorduk çünkü bir sıkıntı gözükmüyordu bende evde biraz daha sabredip öyle doktora gitmek istedim ancak gece 3 gibi dayanamadım iyi ki de gitmişim. Nst ye bağlandım ben sancı çektikçe çocuğumun kalp atışları yavasliyormus bu da tehlikeli bir durummus tabi ki. Doktorumuz geldi gece 4 gibi acilen beni sezeryana aldılar açılmam da yoktu çünkü sancılarım coktu ancak açılmam 1 cm di. Hastaneye gitmeden bir şeyler de yemiştim o da tehlikeliymis bilemiyordum. Tehlikeli dediler ancak hemen sezeryana aldılar beni. Oğluşum tuvaletini yapmış ayrıca kordon da ayağına dolanmış ondan kalp atışları düşüyormuş. Şu an çok şükür ikimizde saglikliyiz iyiyiz 😍 inşallah sıkıntı çekmeden hepiniz kavusursunuz yavrularıniza 😍❤️