2801 Seymaayyy ben de çok korkuyorum doktora sorduğumda sezeryanla alırız dedi bebeği ben de çok üzüldüm sırf bu yüzden sezeryan mi yapılır 😥
Neslihandvc angime o şimdi bebişiyle meşgul postu yanıtlarla doldu ve acayip merak konusu şuan🤔😂 benim ilk hamileliğim. Çok umutluyum kolay olcağından hurmalar pilatesler vs. Ay inşallah inşallah 🙏🏻,
angime Neslihandvc aynen öyle☺️ Valla gelse de artık o gün ben de bebeğimle haşır neşir olsam diyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
prensesannesiiiiii Kubbra okuduğum en güzel doğum hikayelerinden biri öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat eylesin size😍🤲inşallah Allah herkese sizin gibi güzel pozitiv doğumlar nasip etsin ❤️🤲
Zemzem01 Kubbra ay masallah canım allah analı babalı büyütsün adıyla yaşasın inşallah 🥰insallah benimde boyle hizli olur rabbim darda olan tum anneleri senin dogumun gibi kurtarsın inşallah 🤲🧿❤darisi bana da olsun 🤭🤲
Babybella Kubbra Haha ne güzel bı anda olmuş bitmiş. Maşallah. Doktoruma sormuştum “ya evde dogurursam” diye. Gülmüştü ilk hamilelikte hemen doğum olmaz demişti.😅 İkinci hamileliklerde dogum daha çabuk oluyor sanırım onun etkiside vardır🥰
Busraderecam Kubbra Maşallah rabbim analı babalı büyütsün senin gibi doğum yapmayı nasip etsin bizlere 🤲 neler yedin neler yaptın kolay doğum için yaptığın şeyler varmı
Sirince-anne34 Kubbra bide şu kesi olmasa sürekli kafamda kurduğum doğumu anlattın 😄😄darısı bizlere inşallah. Sağlıcakla büyüsün bebiş
zeynepin_annesiiii Kubbra ay benimde dikisim çok bende pazar sabahı 10 da doğum yaptım ama geçti şimdi çok şükür